Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru miercuri, 14 martie

evenimente66
Foto: Freestocks.org

Cu pași mici dar siguri am ajuns la jumătatea lunii martie. Chiar dacă afară plouă, nu e timp de stat în casă. Dacă nu știi unde poți merge pe 14 martie, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente frumoase.

# „Vicontele” de Eugene Ionesco. Premieră

vicontele

Dacă sunteți pasionat de teatru, sunteți așteptat pe 14 şi 15 martie la premiera spectacolului de licenţă a studenţilor Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, anul IV ATC, clasa Vlad Ciobanu. Mai multe detalii AICI.

#Recviem pentru Europa

recviem

De asemenea, puteți urmări un spectacol de Nora Dorogan, Nicoleta Esinencu, Kira Semionov, Doriana Talmazan, Artiom Zavadovsky la teatru-spălătorie. O producție teatru-spălătorie, co-producător Schauspielhaus Graz, cu susținerea Zpațiu/Space. Pentru mai multe detalii AICI.

#Salvăm Nistrul! Save Dniester!

nistru

Miercuri, 14 martie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Râurilor, cetăţenii şi societatea civilă din Moldova spune „NU distrugerii Nistrului”. Aceștia vor protesta paşnic şi vor cere Guvernelor Ucrainei şi Moldovei menţinerea în viaţă a Nistrului şi a dreptului la apă potabilă a 4 milioane de oameni. Mai multe detalii despre protest AICI.

#Scurtă istorie a timpului

timp carte

Iubitorii de lectură sunt așteptați cu drag la biblioteca B. P. Hasdeu, pentru a discuta o carte scrisă de un autor deosebit. Mai multe detalii despre eveniment, citește AICI.

#O haină pentru un boschetar

boschetar

„O haină pentru un boschetar” – o campania de binefacere dedicată oamenilor fără adăpost, fără casă, fără masă, fără un umăr pe care să-şi plângă amaru. Astfel, odată cu temperaturile care au coborât, „Departamentul Social Cultura și Sport ”, în colaborare cu „Liga Tineretului din Moldova” pentru a VI-a oară a dat start unei campaniei de binefacere, dedicată oamenilor străzii. Mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente