20 de motive de a participa Concursul Mărcilor Recunoscute NOTORIUM AWARDS 2018, ediţia III-a

nto-920×613

În Moldova s-a dat startul la a treia ediție a Concursului Național a celor mai recunoscute mărci comerciale – Notorium Awards. Concursul este organizat de Compania de proprietate intelectuală Intelstart LTD, în perioada 12 martie – 27 aprilie curent.

Cele mai puternice mărci naționale și internaționale, prezente pe piața din Moldova, vor fi recunoscute de public prin vot on-line pe pagina oficială www.notorium.md și prin sms-voting. Este posibil de votat on-line zilnic o singură marcă în fiecare subcategorie.

Este posibil de votat marca favorită și prin sms la nr. 4421 cu ID-ul participantului. Preț sms 10 lei cu TVA,  1 sms = 1 vot, participă Abonații Moldcell și Orange. De pe un număr de telefon este posibil de votat de 3 ori pe zi, fiecare marcă favorită.

Participarea în concurs este gratuită, astfel fiecare agent economic care reprezintă o marcă comercială străină sau una națională, are posibilitatea de a depune o cerere în concurs pe pagina www.notorium.md. La concurs se vor confrunta peste 3500 de mărci comerciale prezente pe piața Republicii Moldova.

Concursul va finaliza cu Gala de premiere a nominanților NOTORIUM 2018, unde se vor înmîna medaliile NOTORIUM pentru nominații locurilor 2, 3  și 4, la 150 de categorii de produse și servicii și decerna Trofeului NOTORIUM pentru marcile cîștigătoare clasate pe locul 1.

diez 1lk

BENEFICIILE PARTICIPĂRII LA CONCURSUL MĂRCILOR NOTORIUM 2018

#Înregistrarea gratuită și participarea la Concurs;

#Posibilitatea de a concura pentru premiile Concursului – Trofeul NOTORIUM, medaliile de aur, argint şi bronz, la fiecare subcategorie de produse sau servicii şi utilizarea exclusivă a imaginilor distincţiei pentru promovarea produselor și serviciilor mărcilor învingătoare;

#Transparenţa concursului şi a votingului în regim real, datorită votului securizat.

#Prezența alături de peste 3500 de mărci comerciale larg cunoscute din Moldova și din străinătate;

#Ridicarea nivelului încrederii și a imaginii mărcii comerciale participante la concurs;

#Beneficii de promovare – aproximativ 100.000 de vizitatori unici vor accesa site-ul NOTORIUM.MD, majoritatea din ei, conform statisticilor de anul trecut, vor accesa zilnic site-ul, votînd şi urmărind evoluţia voting-ului;

#Transmisiunea live a Galei de Decernare a Premiilor cu o audienţă de minim 70.000 de telespectatori.

#Posibilitatea ca învingătorii să ţină un discurs de pe scenă, în momentul primirii distincţiei, cu referire la marca sa.

#Beneficii de promovare – aproximativ 10.000.000 de vizualizări pe toată perioada de desfășurare;

#Prezența gratuită pe site-ul NOTORIUM pentru mărcile comerciale participante pentru 1 an.

#Realizarea unui spot video pentru învingători ce va conţine imaginea trofeului şi a logotipului companiei Dvs.

#Realizarea unei fotografii pentru învingători ce va conţine imaginea trofeului, medaliile NOTORIUM şi logotipului companiei Dvs.

#Distribuirea unei oferte promoţionale a învingătorilor pe pagina de facebook a evenimentului www.facebook.com/Notorium.md/.

#Distribuirea la postările învingătorilor pe pagina de facebook a evenimentului www.facebook.com/Notorium.md/.

#Promovarea evenimentului în cele mai importante resurse media şi la cele mai importante evenimente destinate business-ului din Moldova;

#Promovarea evenimentului și a rezultatelor Concursului NOTORIUM, targetat, prin newslettere, către minim 45.000 de agenţi economici din Moldova;

#Prezența şi promovarea în Catalogul Celor mai recunoscute mărci comerciale din Moldova NOTORIUM 2018;

#Beneficierea de ofertă promoţională de înregistrare a mărcii comerciale din partea companiei INTELSTART SRL – www.intelstart.md,www.facebook.com/Intelstart/

#Beneficierea de ofertă promoţională de promovare a mărcii comerciale din partea partenerilor NOTORIUM.

#Posibilitatea de a deveni parteneri ai Concursului şi Galei de Decernare a Premiilor NOTORIUM şi de a beneficia de avantajele acestuia, oferta de parteneriat o puteţi solicita la [email protected].

Pentru detalii accesați www.notorium.md, sau solicitați informații la: [email protected]. Tel. +373.79.822.822, +373.60.00.70.50.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente