(foto, video) Un tânăr din Moldova a câștigat 750 000 de euro la un eveniment major de poker în Europa

pokernews
Foto: pokernews.com

Recent s-a încheiat un eveniment major în lumea pokerului – Partypoker MILLIONS Germany, în Rozvadov, Cehia. Deși competiția a fost câștigată de suedezul Viktor Blom, pe locul al doilea s-a clasat tânărul moldovean Pavel Pleșuv. Acesta a intrat în posesia a 750 000 de euro. 

Din cei 1 022 de participanți în total, doar 13 au rămas în finală. Partida decisivă s-a dat totuși între Blom și Pleșuv. Aceștia și-au asigurat câte 750 000 de euro fiecare, și au decis să joace pentru trofeu și un plus de 100 000 de euro pentru câștigător.

a890e26799
Photo Credit: pokernews.com

Deși începutul partidei finale îl avantaja pe tânărul moldovean, în cele din urmă suedezul, considerat o legendă a evenimentelor de poker, a intrat în posesia trofeului.

Clasamentul poate fi urmărit mai jos:

poker

poker2

Potrivit profilului lui Pavel Pleșuv de pe thehendonmob.com, acesta este cel mai mare premiu câștigat de tânăr la o competiție de acest gen. Printre premiile mari câștigate se numără cel de 406 300 euro, la un campionat în Barcelona unde s-a clasat pe locul I, cel de 165 950 euro la un alt eveniment major din Spania, sau cel în valoare de 120 000 de euro la o competiție în Cehia.

Istoricul competițiilor sale:

1 2 3

Puteți urmări mai jos finala celui mai recent eveniment:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente