(foto) Cât costă cele mai frumoase mărțișoare din Chișinău. Echipa #diez te ajută să faci o alegere perfectă

collage

A mai rămas încă puțin timp până la venirea primăverii. Tradițional, pe 1 martie, moldovenii dăruiesc apropiaților săi câte un mărțișor – simbol al renașterii naturii și al sosirii primăverii. Între timp, acest accesoriu a cunoscut mai multe transformări în desgin, iar aceasta a generat și creșterea prețului. Cum să faceți o alegere perfectă, un cadou reușit vă spunem în cele ce urmează.

Echipa #diez a hotărât să vadă ce fel de mărțișoare se comercializează în ajunul sosirii primăverii, care sunt prețurile acestora în funcție de mărime, design și material. Destinația pe care am ales-o a fost spațiul vizavi de Centrul Comercial „Gemenii” din centrul Chișinăului. Dacă încă nu ați reușit să cumpărați sau sunteți în proces de căutare, sperăm ca acest articol să vă ajute în acest sens.

Așadar,  primul mărțișoar care s-a evidențiat printre multitudinea de mărțișoare aflate pe tejghea, au fost acești doi ursuleți împletiți. Poate fi un cadoul perfect pentru amici, profesori, colegi sau rude. Acest mărțișor costă 60 de lei.

8

Dacă nu vă plac ursuleții, aveți posibilitatea să cumpărați cânișori, globulețe sau îngerași (50 de lei) sau coronițe (30 de lei).

11

10

Iar cei care iubesc tradiționalismul și preferă să dăruiască mărțișoare clasice și aici comercianții vă pun la dispoziție o gamă de mărțișoare, prețul cărora variază între 5 și 50 de lei

12

13

2

7

6

5

4

3

Am mers la altă vânzătoare să vedem ce mărțișoare propune clienților săi. Evident, mi-a sărit în ochi mărțișorul în formă de floare. În poză nu se observă clar, dar sunt etalați 2 vazoane cu dimensiuni diferite. Cea mică costă 60 de lei, cea mare 100 de lei.

23

24

Aici am văzut mărțișoare cu mărgele, cu buburuze, cu personaje din desene animate (pentru copii până la 20 de lei). Mărțișoarele clasice cu un design atrăgător costă în medie 50 de lei. În mod obișnuit puteți cumpăra și un mărțișor simplu de 5 ori 10 lei. Important este să știți ce doriți și cui să dăruiți.

22

21

Și la final, pe lângă un mărțișor, mai cumpărați și o creangă de lalea, care o să vă coste 15 lei, iar un buchet de lalele se ridică la suma de 100-150 de lei.

16

20

19

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente