Recomandări #diez. Evenimente pentru un sfârșit perfect de săptămână

pexels-photo-850399
Foto: freestocks.org

După o săptămână grea, trebuie să ne reîncărcăma bateriile. Echipa #diez îți propune o serie de evenimente la care să mergi pentru a-ți colora ultima duminică de iarnă.

# Sunday Long Run: Antrenament de alergare în Dendrarium

Image may contain: one or more people and text

Duminică, 25 februarie, clubul de alergare Sporter invită toți doritorii, fie începători, amatori sau sportivi cu experiență, la un antrenament de alergare de iarnă în parcul Dendrarium. Antrenamentul se va desfășura sub conducerea antrenorului clubului Sporter, care va recomanda fiecărui sportiv ce distanță să alerge. Sportivii își dau întâlnire la ora 10 dimineața, în parcul Dendrarium. Vedeți informații adiționale pe Facebook.

# Movie night „Love story”

Image may contain: 2 people, closeup and indoor

Tucano Coffee Cinema te invită la proiecția filmului „Love story”. Evenimentul începe la ora 19:00, la Tucano Coffee Brasil, biletul de intrare îl constituie o cafea. Detalii despre eveniment găsești pe Facebook.

 

# Cântarea Cântărilor – Concurs de discursuri scurte

Image may contain: text

Duminică vei afla mai multe despre legile atracției și cum să te apropii de celălalt, într-o serie de discursuri scurte urmate de discuție. Înscrie-te dacă vrei să participi și tu cu un discurs. Evenimentul începe la ora 18:oo, Amicus Chișinău, mai multe găsiți pe pagina de Facebook.

# Colecționarul

Image may contain: 2 people, text

„Colecționarul” este mai mult decât un thriller, este o analiză psihologică fină a ființei umane, strivită de presiunile propriei persoane. În romanul de debut autorul abordează o situație limită de încătușare și tristețe. Iubirea nu mai este suficientă, libertatea nu mai există și nu se mai poate găsi nicio cale de a scăpa. Spectacolul este regizat de Daniela Burlaca și se va juca la Geneza Art, la 19:00. Informații adiționale găsiți pe Facebook.

# Cincizeci de umbre descătușate

Image may contain: 1 person, text

Începutul filmului prezintă nunta lui Christian și Anastasia și fericirea fără margini a celor doi care simt că viața lor abia începe și că nimeni și nimic nu le poate rupe această legătură bazată pe iubire necondiționată. Însă, îndată ce cei doi se întorc din luna de miere și dau piept cu realitatea vieții de zi cu zi, realizează că trebuie să depună eforturi  pentru a menține iubirea în căsnicie. Detalii găsiți pe Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente