Conferința DigitalDay 2018: Locul unde vei putea afla totul despre publicitatea pe Internetul Moldovenesc

digital2

La 2 martie, la Chișinău, va avea loc conferința tradițională DigitalDay, în cadrul căreia principalii jucători ai pieței de publicitate și experți de top din Moldova și alte țări își vor împărtăși experiența și cunoștințele practice în domeniul marketingului online.

Publicitatea pe Internet, crearea și promovarea site-urilor … Sună cunoscut? Atunci conferința DigitalDay 2018 este exact evenimentul de care aveți nevoie!

Conferința DigitalDay 2018, care va avea loc în mod tradițional la începutul primăverii, garantează tuturor participanților o comunicarea directă, comunicare bidirecțională, cazuri practice de la jucători de top ai pieței.

DigitalDay 2018: pentru cine, de ce, și pentru ce?

digital

Datorită disponibilității, precum și a acoperirii mari a publicului țintă, publicitatea online este considerată astăzi unul dintre cele mai eficiente canale de promovare.

Conferința va fi utilă pentru antreprenori, oameni de afaceri, specialiști în marketing, manageri de proiecte-online, manageri PR, manageri de marcă, reprezentanți ai agențiilor de publicitate.

Specialiștii vor primi cele mai valoroase cunoștințe practice, împărtășite de experții cu experiență extensivă în domeniu.

Internet Sales House Media Contact pe parcursul a mai multor ani organizează în Chișinău cea mai mare conferință dedicată marketingului digital – DigitalDay.

DigitalDay 2018 – un loc de întîlnire pentru profesioniștii din domeniul publicității și marketingului online, a oamenilor de afaceri și celor ce dezvoltă noi soluții tehnologice.

Dacă doriți să aflați cum anume se schimbă auditoriul și comportamentul utilizatorilor pe internet, care formate de publicitate sunt relevante în prezent, și ce anume poate fi considerat un caz de succes astăzi – bun venit la DigitalDay 2018!

Când? 2 martie 2018

Unde? Centrul IT Tekwill (str.Studenților, 9/11).

Înregistrarea participanților și achiziționarea de bilete – urmați link-ul http://mediacontact.md/digitalday2018/

Programul DigitalDay 2018 – Aici http://mediacontact.md/digitalday2018/

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente