(foto) Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur: top 5 gadgeturi – testere

gadget-uri-pentur-sanatate

Sănătatea este una dintre cele mai importante griji ale umanității, în special pentru că este atât de fragilă. Deși metodele de tratament se îmbunătățesc an de an, totuși, prevenirea afecțiunilor rămâne pe primul loc. Iată câteva dintre gadgeturi, recomandate de echipa Darwin pentru o sănătate de fier.

#1. Tester pentru apă Xiaomi TDS Pen – sistemul perfect de verificare a calității apei.

Deoarece ne-am obișnuit cu sistemul centralizat de aprovizionare cu apă, adesea nu ne mai gândim la componența chimică a acesteia. Atâta timp cât pare curată și provine dintr-o sursă mai mult sau mai puțin verificată, apa ne pare un element uzual și lipsit de importanță. Unele persoane folosesc pentru hidratare și alimentație apă îmbuteliată și consideră că fac mai mult decât suficient pentru securitatea lor. Așa să fie oare? Testerul pentru apă Xiaomi TDS Pen te va ajuta să verifici nivelul de puritate a apei, atât din sistemul de alimentare, cât și a celei îmbuteliate. S-ar putea să ai câteva surprize și să-ți revizui principiile de consum.

tester-apa-xiaomi-tds-pen

#2. Nitratometru Greentest – afli câți nitrați sunt în produsele cumpărate.

Cu toții știm cât de periculoase pot fi anumite produse pentru sănătate, chiar și legumele și fructele, atât de lăudate și recomandate pentru o sănătate de fier. Pentru a-ți proteja familia și a duce un mod de viață cu adevărat sănătos, ai grijă să alegi doar produse naturale, pline de vitamine și substanțe folositoare, nu umplute cu nitrați.

nitratometru-moldova

#3. Tonometru iHealth BP5 (iPhone/iPad) – un medic personal.

Dispozitivul creat pentru controlul tensiunii arteriale este unul compact, ușor de utilizat (chiar și pentru persoanele în vârstă, mai puțin familiarizate cu tehnologiile moderne). Aparatul monitorizează ritmul cardiac, pulsul și chiar regimul tău alimentar cu o precizie demnă de admirație. Aplicația MyVitals înregistrează automat rezultatele a peste 80 de măsurări, la o încărcare a bateriei de 400 mAh (comod, pentru că nu trebuie să-ți faci griji că trebuie mereu încărcată).

Iar dacă mai ești încă sceptic în privința faptului că gadgeturile pot controla eficient sănătatea ta, află că device-ul este capabil să trimită informațiile prin Bluetooth pe orice dispozitiv Apple, ceea ce face mai simplă comunicarea și împărțirea rezultatelor cu familia sau medicul prin aplicația iHealth. Exact, medicul tău va fi mereu la curent cu datele tale vitale. Așa, vei avea parte de o monitorizare mai eficientă din parte medicului tău de încredere.

#4. Termometru frontal cu infraroșu sau un Smart Termometru Temporal Withings.

Termometrul este vital în fiecare casă, iar timpul termometrelor periculoase pentru sănătate (din sticlă, cu mercur) a trecut, lăsând loc unor dispozitive utile și absolut inofensive! Perfecte pentru orice utilizator, dar mai ales în cazul familiilor cu copii mici, termometrele de tipul celor menționate se deosebesc prin securitate, precizie și inovație.

Termometrul Smart are chiar sincronizare cu aplicația de pe telefon, precum  și conectare prin Wi-Fi sau Bluetooth. Termometrul găsește cel mai fierbinte punct al corpului fără a se ating măcar de acesta, are și un indicator special, care anunță cât de gravă este situația.

termomentru-smart-2018

#5. Wireless Blood Pressure Monitor – precizie maximă în măsurarea tensiunii și a ritmului cardiac.

Folosit acasă sau în deplasare, monitorul wireless îți dă cu precizie rezultatele datelor tale vitale, actualizate prin Bluetooth, cu iOS și Android. Alimentat cu baterii alcaline, este utilizabil oricând și oriunde.

Sistemul multi-user afișează date personalizate pentru toată familia, deci îl poți împărți cu cei dragi, fără a te încurca în datele fiecăruia. De asemenea, poți să îți informezi medicul despre rezultate, distribuind datele colectate. Aplicația Health Mate îți urmărește alimentația, activitatea și somnul, pentru ca tu să fii sigur că ai grijă de toate elementele importante pentru un mod de viață sănătos.

Probabil deja ți-ai notat pe lista de dorințe unele dinte gadgeturile amintite în acest articol. Nu uita că sănătatea este o comoară de neprețuit, mai ușor de păstrat, decât de restabilit!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente