Recomandări #diez. 13 idei ingenioase de cadouri pentru jumătatea ta de Dragobete

pexels-photo-297996
Foto: freestocks.org

Dragobetele este una dintre cele mai așteptate sărbători printre cupluri. Până la 24 februarie au mai rămas câteva zile. Dacă ești în căutarea unui cadou pentru partenerul tău, #diez îți sugerează câteva idei neordinare, în cazul în care vrei să-ți surprinzi persoana iubită într-un mod diferit.

# Zborul cu Balonul cu Aer Cald

605437_B2
Photo Credit: tripcom.ro

Dacă persoana iubită este amatoare de senzații tari, oferă-i un zbor cu balonul cu aer cald. De la înălțimea zborului de pasăre, Moldova este mai frumoasă, iar împreună cu omul drag peisajele devin desprinse din poveste. Tot ce trebuie să știi despre un zbor cu balonul cu aer cald găsești aici. 

# Tricouri personalizate

Fără titlu

Persoana ta dragă este încântată de Game of Thrones, Grumpy Cat sau Adventure Time? Fă-i cadou un tricou personalizat, care îl va purta cu mare drag și își va aminti de tine. Aici găsești mai mule idei, dar și toată gama de prețuri.

# Timbre personalizate

timbre

Fii romantic și transpune relația pe care o ai în secolul XX. Câteva timbre personalizate vor uimi persoana iubită. Iar pentru un efect mai mare, ai putea să-i scrii un răvaș în care să-ți exprimi toată dragostea pentru ea. Biroul marca personalizată de la Poșta Moldovei te va ajuta să creezi cele mai frumoase timbre.

# Gift Box

collage

Pentru ea sau pentru el, o cutie plină cu multe cadouri mereu va fi apreciată. Fie că a doua jumătate a ta preferă ciocolata și florile sau un whisky bun, cei de la Gift Box te vor ajuta în orice circumstanță.

# Sticker

13912387_540404409476033_8726011987221400998_n

Personalizează-i telefonul, laptopul, tableta, carnetul sau oricare alt lucru cu stickerele de la Stickers.pub.

# Set de pahare personalizate

num1

Vinul mereu unește oamenii. Un set de pahare personalizate este cadoul perfect pentru un cuplu, care iubește să petreacă mult timp unul în compania altuia. Paharele sunt personalizate prin gravare și așezate frumos în cutii. Cu acest cadou te poate ajuta Bondar. 

# Tatuaj

symbols-for-soulmate-560x292

Dacă persoana dragă este pasionată de tatuaje sau demult își dorește unul, îl poți însoți la salon. Un tatuaj de cuplu poate deveni cel mai frumos cadou de 14 februarie pe care l-a primit vreodată, iar pielea pictată îi va aminti despre tine. Poți lua un voucher la un tattoo salon pentru tine și persoana dragă.

# Dăruiește-i o stea

imagini-nasa-nebuloasa-capul-vrajitoarei-produce-pui-de-stea-foto-18466060

Nu este ceva mai frumos decât cerul înstelat, în special dacă știi că acolo undeva este o stea care-ți aparține. Însă, pentru a-ți satisface acest capriciu va trebui să mergi în România. Registrul Astronomic te va ajuta să obții o stea de pe cer.

# Plantează un pom

pomi-in-primul-an-de-la-plantare

Pentru ca dragostea să dureze mai mult, sădiți împreună un pom. Odată cu trecerea timpului copacul va crește ca și dragostea voastră, în plus vă va oferi și fructe gustoase. Un pom fructifer puteți să cumpărați de la MoldAgroimportant este să găsiți un loc potrivit.

# Un voucher la epilare

epilare-barbati

Un voucher la epilare mereu e binevenit. O piele catifelată este foarte plăcută la atingere, iar a doua jumătate vă va fi recunoscătoare pentru un cadou util. Epil Bar are mai multe promoții pentru cupluri.

# Carte cu fotografii

album-fotocarte-1-1024x684

La sigur aveți multe fotografii frumoase și momente pe care ați dori să le trăiți din nou cu aceeași intensitate. O carte cu fotografii este un cadou perfect pentru persoanele care țin mult la trecutul lor. Celebook oferă mai multe exemple deosebite pentru ca să-ți poți surprinde într-un mod plăcut persoana dragă.

# Prăjituri personalizate

26994023_1834332013532405_4795786708938317370_n

Dacă ai un partener sau parteneră care iubește să mănânce dulciuri, personalizează-le. Cu Sweet Gifts gogoșile și cupcake-urile nu sunt doar frumoase, dar și gustoase.

# Tur prin Moldova

nature-landscape-mist-sunrise-clouds-river-grass-field-moldova-1600x1000

Persoana ta dragă iubește să călătorească? Însoțește-o într-un tur prin cele mai frumoase locuri din Moldova. Ai putea să-l organizezi de sine stătător sau să apelezi la o agenție de turism, indiferent de alegerea ta, persoana draga va fi entuziasmată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente