(foto) Dăruiește amintiri! Fotocartea, un cadou special pentru femeile din viața ta

Ziua de 8 Martie este dedicată lor, supereroinelor din viața ta: mame, soții, iubite, bunicuțe, surori, colege. Cu această ocazie le arătăm mulțumirea și recunoștința prin flori și cadouri, multă dragoste și atenție.

#Fotocartea – un cadou plin de amintiri plăcute

Fotocartea oferită cadou de Ziua Femeii este un semn de prețuire, vei oferi mai mult decât un cadou, vei oferi emoție, bucuria celor mai frumoase amintiri surprinse în poze.

#Fotocarte pentru mama

Alcătuiește albumul cu poze dintre cele mai variate, atât mai vechi, cât și recente, poze din copilăria ta, poze cu voi împreună. În cazul În care nu ai acces la fotografii mai vechi pe care să le transpui în format digital, folosește-te de cele recente. Personalizează fotocartea cu texte sugestive, poți folosi citate sau pur și simplu să scrii gândurile tale.

1200x628px_facebook

#Fotocarte pentru iubita

O vei impresiona cu siguranța. Femeile se bucură atunci când fac poze, când își creează un nou album pe Facebook. Dacă va avea pozele tipărite, într-o fotocarte personalizata, bucuria ei va fi maximă, ceea ce de altfel îți dorești. Poți să te ispiri  de pe pagina ei de Facebook sau Intagram. Daca pozele au fost urcate aici înseamnă că sunt preferatele ei. Alege dintre ele.

#Fotocarte pentru soție

Întâmplările și poveștile frumoase petrecute împreună sunt numeroase și merită toate adunate într-o fotocarte care să fie oferită cadou de Ziua Femeii. Folosește cele mai reușite poze de la nunta voastră, din luna de miere, poze mai vechi când erați doar iubiți sau poze cu voi și noul membru al familiei, din vacanță, călătorii. Cu siguranță ai de unde alege.

Ești gata să creezi o fotocarte pentru femeia din viata ta? Deschide editorul online Celebook și lasă-ți creativitatea să zboare.

***

Bucură-te de SUPERoferta Celebook 1+1=3: „Amintiri în dar pentru SUPEReroine” valabilă până pe 25 februarie. Comandă trei fotocărți și plătește doar două. Toate detaliile campaniei le gasesti pe celebook.md

Dăruiește o fotocarte și oferă bucurie și o poveste alcătuită din fotografii!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente