Recomandări #diez. Evenimente utile și frumoase pentru joi, 22 februarie

1-47-640×360

Chiar dacă vremea afară e răcoroasă, nu e un motiv suficient de bun încât să te închizi în casă! Echipa #diez îți sugerează să beneficiezi din plin de evenimentele selectate mai jos.

#Jazz Live Music

O seară extraordinară, cu un recital muzical de jazz vă așteaptă în această joi la Kira’s. Atmosfera va fi creată de 3 profesioniști care o să vă bucure urechile cu niște muzicuță bună, bună „di tăt”.

#Veceslav Dașevschii-pian

#Igor Varicaș-contrabas

#Petru Haruta-trompeta

Intrarea este liberă. Rezervări la numărul de telefon 069672191. Concertul va începe la ora 20:00. Mai multe detalii aflați aici.

#Lecție Gratuită BAC

ACORD PLUS  (Str. Mitropolitul G. Bănulescu-Bodoni, 4, et. 2) organizează cu începere la ora 16:00, o lecție de pregătire pentru BAC în cadrul cărei elevii vor parcurge toți itemii unui test standard. Împreună cu profesori veți analiza textul, veți  exersa gramatica și veți discuta regulile de elaborare ale unui eseu. Pentru mai multe detalii sunați la 068 90 00 90. Detalii pe Facebook.

#Pub Quiz: „Despre ce vorbesc femeile”

Pub Quiz este un joc intelectual și distractiv, unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul și, nu în ultimul rând, să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați.

Jocul nu necesită o pregătire specială, cunoștințele din curriculum școlar și din experiența de viața vor fi suficiente. Aici aveți posibilitatea să vă petreceți excelent o seară cu prietenii si cunoscuții dumneavoastră, jucând împreună într-o echipă.

Atât în timpul jocului, cât și înainte și după finisarea lui, pentru dumneavoastră lucrează, barmanul, bucătarul si chelnerii, pentru ca timpul petrecut cu noi să fie nu doar distractiv, dar vesel și gustos.

Așadar, Quizul se va desfășra pe 22 februarie, la ora 19:30. Locul care găzduiește jocul este OLD BUS GastroPub (str. Alexandru cel Bun, 83).

Taxa de participare pentru joc este de 40 lei de persoană. Mai multe informații le puteți afla pe Facebook.

#Master-class gratuit pentru copii „Animarea personajului”

Master-class gratuit pentru copii „Animarea personajului”,  cu începere de la ora 17:00.

Copiii cu vârstele cuprinse între 9 și 14 ani și părinții acestora  sunt invitați să participe la un master-class de excepție „Animarea personajului” – crearea și animarea personajului în Pivot Stickfigure Animator.

În cadrul master-class-ului copilul Dumneavoastră va învăța să creeze și să animeze un STICKMAN – personaj interesant și haios – și să-l dirijeze pe ecranul calculatorului.

Programul include (copii):

#Principalele instrumente pentru crearea și animarea unui personaj

#Cum să creezi un personaj propriu de la zero. Un ghid practic, pas cu pas
– Cât poți să câștigi realizând animații
– 30 de exemple unicate de animații
– 5 sfaturi de la profesioniști în crearea de personaje
– Excursie prin Academie
– Descoperim împreună cu copiii lumea fascinantă a animației!

Din cauza locurilor limitate, părinții sunt rugați să confirme prezența, completând formularul.

Mai multe informații aflați pe Facebook

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente