Silvia Radu cere demisia directorului Parcului Urban de Autobuze. „Depuneți cererea de demisie, în caz contrar, vă voi demite”

collage

Primara interimară, Silvia Radu, a solicitat demisia lui Iacob Capcelea, directorul Parcului Urban de Autobuze. Se întâmplă după o sesizare făcută de locuitorii orașului Ghidighici precum că unul dintre mijloacele de transport le pune în pericol viața. 

„Această situația este intolerantă. Nu putem să dăm drumul la autobuze care prezintă un pericol pentru viața oamenilor. Astăzi, cer demisia directorului Capcelea, care nu a verificat la timp starea autobuzelor, pe lângă păcatele care s-au acumulat mai mulți ani, la această întreprindere. Din cauza că nu a fost corect formulat corect caietul de sarcini, nici nu au putut fi achiziționate autobuze noi. Depuneți cererea de demisie, în caz contrar vă voi demite”, a spus Silvia Radu.

Totodată, primara a făcut apel la colegii săi să nu se relaxeze înainte de alegeri și să nu saboteze activitatea Primăriei, în urma demisiei lui Dorin Chirtoacă.

„Nu încercați să profitați în urma situației create. Dacă cineva crede că va sabota activitatea Primăriei ca reformele să nu continue, dacă cineva crede că am intrat într-un regim de pauză înainte de alegeri, să știe că eu nu voi tolera așa ceva. Voi sunteți plătiți din bugetul municipal și sunteți obligați să vă îndepliniți responsabilitățile față de cetățeni. Sunt prea multe probleme pe care le au chișinăuienii.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente