Recomandări #diez. Evenimente la care poți merge pe 20 februarie, o zi frumoasă de marți

pexels-photo-375880
Foto: Clem Onojeghuo

Ziua de marți vine cu evenimente frumoase și mult soare. O săptămână reușită începe cu bună dispoziție, iar pentru asta ai nevoie de multă energie, pe care o poți obține la evenimentele de pe 20 februarie. 

# Deschiderea Academiei de Dezbateri CLCT

Image may contain: 1 person

Ai șansa să înveți de la profesioniști tainele unui discurs constructiv, vei lucra în echipă și îți vei face noi prieteni.
În cadrul evenimentului vor avea loc jocuri , muzică bună și multe surprize oferite de către organizatori. Deschiderea Academiei va avea loc la Biblioteca Municipală Bogdan Petriceicu Hasdeu, la ora 16:30. Mai multe detalii poți urmări pe Facebook.

# The Pier + Dew Drop – proiecție de film / screening

Imagine similară

Undeva, dedesubtul unei punți în Malmo. Suedia, Erik Vestman și Nils Petter Löfstedt se poticnesc de o adîncitură nedescoperită. Timp de șase luni, ei construiesc cea mai ascunsă cameră din Malmo, cu pereții albi și podea de parchet. Proiecția va avea loc la Zpațiu, la ora 19:00. Detalii găsiți pe Facebook.

# Lovely Songs

Image may contain: one or more people and text

După o lungă perioadă de absență din spectrul muzical, Tania Cergă și Andrei Glavan revin pe scena muzicii ușoare. Evenimentul va avea loc la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, la ora 18:30. Informații adiționale găsiți pe pagina de Facebook.

# Coursera Share #1

Imagini pentru coursera share

Fie că ești pasionat de calculator, limbaje de programare, psihologie, copywriting, biologie, marketing sau business, alege oricare subiect îți e mai drag, dacă te-ai înscris la un curs online pe EdX, Coursera sau alte platforme online
și l-ai absolvit. Ai oportunitatea să pregătești un rezumat și să-l prezinți în fața unei audiențe de 20 de persoane la coworkingul Armenească 13A. La 20 februarie, ora 19:00, va avea loc prima prezentare. Detalii găsești pe Facebook.

# Cincizeci de umbre descătușate

Image may contain: 1 person, text

Începutul filmului prezintă nunta lui Christian și Anastasia și fericirea fără margini a celor doi care simt că viața lor abia începe și că nimeni și nimic nu le poate rupe această legătură bazată pe iubire necondiționată. Însă, îndată ce cei doi se întorc din luna de miere și dau piept cu realitatea vieții de zi cu zi, realizează că trebuie să depună eforturi uriașe pentru a menține iubirea în căsnicie. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente