Ești pasionat de film documentar? Participă la un atelier de regie cu regizorul, operatul și producătorul Thomas Ciulei

thomas-ciulei__large

Pe 20 februarie se dă startul atelierului de regie DOCUMENTAR cu Thomas Ciulei – regizor, operator, producător din România, autorul documentarului „Podul de Flori”.

Atelierul de regie documentar se adresează celor pasionați de filmul documentar, fie că au experiență în domeniu sau nu (jurnaliști, producători, operatori, videomakeri, tuturor oamenilor creativi și dornici de a spune povești din viață, etc.)

*Mentorul atelierului de regie DOCUMENTAR este Thomas Ciulei – regizor, operator şi producător din România. A făcut şcoala la Munchen și New York, a regizat și produs filme în ultimii 20 de ani, punând un mare accent pe documentare. În 2008, filmează documentarul „Podul de flori” în Moldova. Filmul îi aduce 25  premii internaţionale. Filme regizate de Thomas Ciulei: 2 + 2 (2015), (2008), Asta e (2001), Face Mania / Nebunia capetelor (1997), Grațian (1995), Like a bird on the fence (1992), Plays of light at the Maxim (1990).

***

Atelierul începe pe 20 februarie și durează până pe 25 februarie.

În cadrul atelierul, participanții vor avea posibilitatea să fure meserie de la un profesionist în domeniu, se vor propune idei de film documentar, sa va munci în teren, se va filma, monta, edita imagini și se vor analiza lucrări finale. Toate, sub îndrumarea lui Thomas Ciulei.

Atelierul de regie documentar este parte a proiectului Telefilm Atelier. Detalii găsiţi pe următoarea pagină de Facebook sau pe www.telefilmatelier.com

Thomas Ciulei -regie

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente