(foto) E timpul să iubim și să oferim cadouri utile! 7 idei cum să cucerești în luna dragostei

Cu toții ne dorim ca de sărbători să ne alintăm persoanele dragi cu cadouri utile și originale. Însă, este destul de greu să alegi cadoul perfect, mai ales dacă nu cunoști toate preferințele celuilalt.

De aceea, de 14 februarie, Enter Moldova recomandă ca darurile să fi alese împreună, pentru a nimeri preferințele fiecăruia. Dacă ești îndrăgostit, acum este momentul să-ți surprinzi jumătatea cu ceva nou.

Pentru a vă veni în ajutor, iată câteva idei de cadouri pentru cei înamorați, în funcție de bugetul pe care îl aveți:

#1. Ceasuri inteligente și brățări fitness – sunt cadouri potrivite, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Enter vă propune mai multe modele:

Apple Watch

Xiaomi Miband 1S Pulse

Garmin Vivosmart 3

#2. Power Bank 1 Port Fresh’N Rebel – un dispozitiv util pentru a încarcă simultan două Powerbank-uri (pentru el și pentru ea).

#3. Galaxy A8 sau A8 Plus– un telefon inteligent mid-range lansat recent, cu margini subțiri, două camere pentru selfie și caracteristici decente.

#4. Căști Fresh & Rebel – căști stilate pentru ea, cu Bluetooth și Jack de 3.5 mm.

#5. Boxe portabile FRESH N REBEL – un cadou pentru jumătatea ta, soț (soție), iubit (iubită), și, de ce nu, un cadou pentru toată familia.

#6. Rucsac X Design Bobby – cel mai popular și mediatizat rucsac al anului 2017. Modelul Bobby, al companiei XD Design, pe lângă faptul ca are un design plăcut și materiale de calitate, este și cel mai bun la capitolul antifurt.

Rucsac

#7. Huse – o varietate mare de huse pe placul fiecăruia.

Perioada dragostei durează anual la Enter, însă dacă vrei să-ți bucuri persoana iubită de Valentine’s Day, Dragobete, 8 martie sau fără vreo ocazie, găsești cele mai „Wow” cadouri la oricare magazin Enter sau pe Enter.online.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente