Evenimente post Valentine’s Day pentru cei care iubesc în fiecare zi. Recomandări #diez pentru joi, 15 februarie

o-VALENTINES-DAY-facebook
Foto: Valentine kiss

Nu celebrați iubirea doar într-o zi. Dragostea terbuie dăruită mereu, în fiecare minut, oră, zi. De aceea, vă sugerăm să continuați evenimentele romantice și joia, 15 februarie. Iată ce evenimente vă recomandăm.

#Vocea Umană

Pe 15 februarie, Teatrul Geneza Art prezintă un spectacol de Daniela Burlaca, după monodrama „Vocea Umană” de Jean Cocteau. Premiera spectacolului este concepută în contextul Zilei Îndrăgostiților și este axată pe stări provocate de iubire. Iubirea care nu are timp, vârstă, limbă, limită, prejudecăți. Coregrafa Irina Slobodeaniuc va transmite acest mesaj printr-un limbaj senzorial al trupului. Spectacolul îmbină verbul cu elemente plastice, non verbale.

Spectacolul va începe la ora 19:00. Biletele le puțeți procura de aici. Detalii suplimentare le găsiți pe Facebook.

#Romantică cu Nea Vasile

O seară extraordinară vă așteaptă joi, 15 februarie. Un recital acustic alert și ritmat acompaniat de Nea Vasile care o să vă bucure urechile cu niște muzicuță în stil țigănesc și lăutar. Începutul serii romantice se dă star la ora 20:00. Intrarea este liberă. Rezervare la numărul de telefon 069672191. Mai multe detalii găsiți aici.

#Cincizeci de umbre descătușate


Începutul filmului prezintă nunta lui Christian și Anastasia și fericirea fără margini a celor doi care simt că viața lor abia începe și că nimeni și nimic nu le poate rupe această legătură bazată pe iubire necondiționată. Însă, îndată ce cei doi se întorc din luna de miere și dau piept cu realitatea vieții de zi cu zi, realizează că trebuie să depună eforturi uriașe pentru a menține iubirea vie și puternică în căsnicie.

Снимок

#Pub Quiz: „The Big Bang Theory”

Pub Quiz reprezintă un joc intelectual, distractiv unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând, să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați.

Jocul nu necesită o pregătire specială, cunoștințele din curriculum școlar și din experiența de viața vor fi suficiente. Aici aveți posibilitatea, să vă petreceți excelent o seară cu prietenii si cunoscuții dumneavoastră, jucând împreună într-o echipă.

Sunteți așteptați pe 15 februarie, la ora 19:30, OLD BUS GastroPub (str. Alexandru cel Bun, 83). Taxa de participare la joc este de 40 lei de persoană. Mai multe detalii despre quiz aflați pe Facebook.

#Stand Up Comedy

În această joi va avea loc încă o ediție de Stand UP, cu o surpriză. Vei avea posibilitatea să câștigi o călătorie în Budapesta. Așa că ușile Baker Street (Str. M. Eminescu 30) vor fi deschise pentru toți care iubesc glume bune și să călătorească. Mai multe detalii aflați pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente