În ultima lună de iarnă, pe 24 februarie, la Atrium Concert Hall toată lumea este așteptată la o nouă ediție Trance Horizons! Vei avea posibilitatea să asculți și să dansezi pe ritmurile muzicii celor mai buni DJ din Europa și Moldova, în cel mai potrivit loc, cu sunet excelent. De această dată, Trance Horizons revine cu headliner-ul evenimentului, un DJ tânăr și de succes, Mark Sixma.

 

#Despre artiști

Mark Sixma

Mark Sixma vine pentru prima dată în Moldova! Mark Sixma este DJ-ul și producătorul care a devenit renumit într-o perioadă foarte scurtă de timp, datorită sunetului său energic. Acesta este favoritul lui Armin van Buuren, membru al label-ului Armada, invitatul unor astfel de evenimente, precum Tomorrowland și Ultra Music Festival. Piesele lui Mark întotdeauna ocupă primele locuri din cele mai populare topuri de muzică Trance. În anul 2013, împreună cu W&W, Sixma a lansat single-ul „Requiem” la label-ul Mainstage Music, acesta ocupând pentru mult timp poziția „Cea mai bună piesă Trance” în topul Beatport. De asemenea, el a creat și remix-ul la piesa „Adagio For Strings”, proces în care s-au implicat și alți DJ, precum Markus Schulz, Andrew Rayel și Cosmic Gate. În anul 2015, Mark ocupa deja locul 43 în prestigiosul top DJ Mag TOP 100. 

Matt Bukovski

Un alt invitat al evenimentului este starul polonez al Uplifting Trance-ului, Matt Bukovski. Simfoniile sale epice cu partituri instrumentale reprezintă cartea de vizită a lui Bukovski, care, la fel, se va afla pentru prima dată în Moldova. Piesele și mash-up-urile sale incredibile au răsunat la fiecare show Armin Only, ceea ce vorbește în mod cert despre calitatea superioară a muzicii sale. Matt a fost numit de mulți și cel mai zâmbitor DJ din lume.

Antony Waldhorn

Antony Waldhorn este artistul label-ului Armada Music, care poartă muzica departe de hotarele țării noastre. Sprijinul continuu de care are parte din partea DJ-ilor de top spune multe despre calitatea muzicii sale. Break-urile simfonice și drop-urile epice reprezintă cartea de vizită a lui Antony Waldhorn.

WAYR

WAYR este generatorul de idei al echipei Sounday Events. El este un Dj și muzician din Moldova, ale cărui seturi au sunat aproape la toate evenimentele Trance din ultii ani și care au câștigat o popularitate extraordinară.

***

Începând cu 21 decembrie, biletele pot fi cumpărate:
– online, pe site-ul afisha.md
Link-ul spre cumpărarea biletelor AICI.
– la oficiul companiei afisha.md, care se află pe adresa: str. Ion Neculce nr. 5
Atenție! Oficiul lucrează de la ora 9:00 până la 18:00, de luni până vineri.

Costul biletelor: 200 de lei