Perne imprimate cu fotografii, cană personalizată și suvenire. 11 cadouri neinspirate pentru Ziua Îndrăgostiților

dd

Februarie mai poate fi considerată și luna dragostei. Toți încearcă să-și impresioneze persoanele iubite cu cele mai frumoase și deosebite cadouri. Deseori, în goana după originalitate se mai întâmplă să întrecem limitele și să ajungem să fim nu doar banali, ci chiar ridicoli. Pentru a evita situațiile jenante, echipa #diez îți sugerează o listă de cadouri, pe care ar trebui să le eviți, dacă vrei să-i faci persoanei iubite o surpriză pe cinste. 

# Căni personalizate

Photo Credit: PhotoFancy

Dragostea se măsoară în sentimente, emoții, trăiri și nu în litri de ceai sau cafea. Dacă vrei să faci un cadou nepotrivit, atunci cana personalizată ar fi în fruntea clasamentului. Din moment ce, totuși, i-ai dăruit persoanei dragi un asemenea cadou, iar după un timp „din greșeală” aceasta a spart cana, să nu rămâi uimit.

# Ramă pentru fotografie

Photo Credit: Amazon.com

Chiar dacă împreună cu cea de-a doua jumătate împărtășiți dragostea pentru fotografie, nu trebuie să exagerați atunci când este vorba despre cadouri. Câte persoane ar fi bucuroase să primească în dar o ramă? Numărul e discutabil. Optați pentru idei mai ingenioase.

# Seturi de șampon, gel de duș, săpun

Photo Credit: Naturissimo.ro

Dacă îți pasă de persoana iubită și vrei să-i demonstrezi toată afecțiunea pe care o ai în raport cu ea, nu ți-am sugera să-i cumperi un set de șampon, gel de duș și alte produse cosmetice. Un asemenea dar ar demonstra faptul că nu te-ai complicat prea mult în ceea ce ține de alegerea cadoului.

# Jucării de pluș

Photo Credit: Getty Images

Jucăriile de pluș sunt foarte drăguțe, dar cu părere de rău este foarte probabil ca destinatarul să nu aprecieze gestul. Un animăluț de pluș ar putea face aluzie la infantilitatea celei de-a doua jumătăți, plus ar mai putea să-l perceapă drept un cadou inutil.

# Pernă personalizată

Photo Credit: Personalizari de lux

Încă stai la dubii ce cadou ai putea să-i faci persoanei iubite de 14 februarie? Păi bine, una dintre cele mai nepotrivite surprize ar fi o pernă cu fotografia voastră pe ea. Acest obiect de interior la sigur nu se asortează cu designul încăperii, iar soarta lui se va rezuma la un loc într-un colț întunecat al odăii.

# Mesaje de dragoste pe billboard

Mesajele pe billboard pot fi percepute ca o surpriză destul de bizară, la care persoana iubită nu va ști cum să reacționeze. Indiferent dacă partenerul de viață este mai mult sau mai puțin sociabil și dornic de atenție, un asemenea cadou îl va pune în impas. Puțini sunt dintre cei care și-ar dori să fie vizați într-o asemenea felicitare. Prin urmare, fiți mai precauți când hotărâți să faceți un asemenea cadou.

# Halate cu inscripții

Photo Credit: ePersonalizat.ro

Sexy, Queen, King și alte diminutive prin care sunteți obișnuiți să vă alintați partenerul sunt total nepotrivite pentru niște halate de baie dăruite de 14 februarie. Acest cadou este neinspirat și vă poate pune într-o situație incomodă.

# Suvenire

Photo Credit: Amenajari Interioare

Copaci de cafea, hulubași din porțelan sau îngerași cu pene, toate suvenirele sunt nepotrivite în contextul în care persoana dragă nu are nevoie de ele. De regulă, asemenea daruri ajung să se prăfuiască pe rafturi.

# Bani

646x404

Chiar dacă persoana iubită are o mare necesitate de bani, nu este recomandat să îi oferiți cadou. Un gest de mică atenție ar fi cu mult mai binevenit și mai drăguț.

# Calendar cu fotografii

Photo Credit: PhotoFancy

Cât de frecvent te-ai folosit de un calendar de perete? Dacă întrebarea te-a pus în impas, atunci trebuie să renunți la ideea de a face drept cadou de 14 februarie un calendar cu fotografii.

# Un trandafir în celofan

Photo Credit: Букет своими руками

Nimic, nimic nu poate fi mai penibil decât un trandafir învelit într-un celofan. Dacă nu dispuneți de resurse financiare suficiente pentru a cumpăra mai multe flori, optați pentru o floare simplă.

Dragostea nu necesită demonstrații. Optați pentru cadouri mici, dar inspirate! 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente