Igor Dodon pleacă într-o nouă călătorie. Ce va face șeful statului în Emiratele Arabe Unite

igordodon

Igor Dodon este, din nou, în deplasare. De această dată, șeful statului a ales o destinație mai caldă – Dubai. Un comunicat de presă al Președinției anunță că vizita are loc la invitația președintelui Emiratelor Arabe Unite, Khalifa bin Zayed Al Nahyan, în legătură cu Summit-ul Mondial Guvernamental.

La eveniment participă reprezentanți a peste 150 de state. Pe agenda de lucru sunt incluse mai multe întrevederi cu înalți demnitari de stat. Președintele țării este convins că această vizită și întâlnirile bilaterale pe care le va avea la Dubai vor contribui pe deplin la fortificarea relațiilor de prietenie și cooperare dintre Republica Moldova cu mai multe state, precum și atragerea investițiilor străine în țara noastră.

„Sunt convins că această vizită şi întâlnirile bilaterale pe care le voi avea la Dubai vor contribui pe deplin la fortificarea relaţiilor de prietenie şi cooperare dintre Republica Moldova cu mai multe state, precum şi atragerea investiţiilor străine în ţara noastră”, a declarat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente