(foto, video) Un avion rusesc, cu 71 de pasageri s-a prăbușit în apropiere de Moscova

Безымянный

Un avion cu 71 de oameni la bord s-a prăbuşit în apropiere de Moscova la scurt timp după ce decolase de pe aeroportul Domodedovo. 

Aeronava, Antonov AN 148 aparţinea companiei Saratov Airlines. Nu este clar ce s-a întâmplat. Serviciul Situații Excepționale nu a prezentat încă cauza definitivă a prăbușirii avionului. Se spune că, probabil, cauza acestei nefericiri este o problemă tehnică sau un atac terorist.

Avionul a dispărut de pe radare la șapte minute de la decolare când se afla deasupra localităţii Argunovo, de lângă Moscova.

Localnicii din sat au alertat serviciile de urgenţă. Ei au anunţat că au auzit un zgomot puternic şi au văzut un avion prăbuşindu-se. La bord se aflau 71 de oameni, 65 de pasageri şi 5 membri ai echipajului. Ei trebuiau să ajungă în localitatea Orsk, din apropierea graniței cu Kazahstanul.

Oficialii ruşi nu au anunţat nimic în ce priveşte soarta celor de la bord, o sursă a serviciilor de urgenţă a spus pentru presă că nu sunt şanse ca vreunul dintre ei să fi supravieţuit prăbuşirii.

La fața locului urmează să sosească Ministrul Transporturilor Federației Ruse, Maxim Sokolov, va sosi pentru a analiza cazul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente