Recomandări #diez. O listă de evenimente pentru o ultima zi din această săptămână

evenimente67
Foto: Seth Doyle

Vine o nouă săptămână, dar până atunci mai avem o zi liberă în care ne putem relaxa, socializa și ne putem inspira la câteva evenimente drăguțe. Echipa #diez a făcut o listă de evenimente, alege unul și savurează încă o zi de weekend.

# Expoziția Produselor de Hîncești!

În perioada 6-17 februarie 2018, Consiliul raional Hîncești organizează o expoziție de prezentare a produselor specifice ținutului Hîncești! Acolo, poți afla care sunt produsele cu care se mândresc cei din Hîncești, dar și ce atracții există în această localitate pentru turiști. Detalii despre eveniment, aici.

# Liubovi i Blinchiki – Yard Sale

Ziua Îndrăgostiților este cea mai dulce sărbătoare a anului. Totuși, ea devine și mai gustoasă și aromată, când coincide cu Maslenița! Iată de ce Yardsale Liubovi i Blinciki (Dragoste și clătite) va deveni un loc și pentru săruturi, și confesiunilor, și cadourilor, și pentru clătite cu toate feluri de umpluturi! Desigur, va fi loc și pentru căsătorii! Detalii, pe pagina evenimentului.

#Eu, cariera și Sfântul Valentin

Dacă ești pasionat de traininguri de dezvoltare personală, mâine ai posibilitatea să participi la unul despre dragoste și carieră și cum să-ți împarți timpul între viața profesională și cea personală. Detalii despre eveniment, găsești aici.

# Cuconada Mireselor, editia IX

Cuconada mireselor a ajuns deja la ediția cu numărul 9. Dacă urmează să devii mireasă sau pur și simplu vrei să afli care sunt noile tendințe în materie de nunți, vino duminică începând cu ora 12.00 la o nouă ediție a evenimentului. Detalii, aici.

# Gala Tineretului Ortodox, ediția a II-a

Duminică, 11 februarie, 2018, se va desfășura ediția a II-a Galei a Tineretului Ortodox. Evenimentul va demara cu Sfânta Liturghie la capela ”Întâmpinarea Domnului” din incinta USM (str. M. Kogălniceanu, 67, Chișinău) – între 8.30-11.00. Dacă te interesează acest aspect și vrei să participi, află toate detaliile pe pagina de facebook al evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente