(video) Amintiri din trecut și viitor. Valeria Stoica a lansat o piesă nouă care te duce într-o lume a tuturor experiențelor umane

stoica

Piesă Get Back este a treia piesă compusă și cântată de artista născută în Republica Moldova. Valeria povestește despre melodia Get Back ca despre o amintire „din trecut și viitor în același timp”

„Deși la prima ascultare pare o melodie de dragoste, în realitate cântecul acesta este despre toate experiențele vieții: fie ele bune sau rele. Acestea fac parte din personalitatea fiecăruia și sunt cele care îl conturează și îl definitivează în același timp. Piesa Get back este o continuare a pieselor Remember și Distante, toate vorbesc despre viața ei și despre natura relațiilor cu oamenii din jur” spune Valeria Stoica pentru echipa #diez.

Videoclipul piesei, regizat de Nicu Drăgan, s-a filmat în Franța și în Olanda. „Videoclipul este unul de imagine, vreau ca oamenii să-mi asculte versurile și muzica, iar imaginile să vină doar ca o completare la ceea ce aud”, povestește artista pentru care muzica este mai importantă ca orice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente