Curs de limbă străină, cadoul potrivit pentru persoana dragă de ziua îndrăgostiților!

Nu știi ce cadou să alegi pentru persoana iubită? Vrei ceva util și la preț rezonabil ? Lingua-Express te ajută să rezolvi problema cu ușurință. Datorită cursurilor interactive de limbă engleză și germană, fiecare doritor poate petrece timpul util alături de partenera sa înregistrând succese remarcarbile în acest domeniu.

#Atenție OFERTA !

În ajunul sărbătorii de 14 Februarie, școala de limbi moderne Lingua-Express oferă șansa unică să economisești 1500 lei. Cum este posibil ? Foarte simplu: vino la cursuri impreună cu perechea ta și primește un super cadou.

Avem o aritmetică simplă: 1+1=1.

Cu alte cuvinte, persoana dragă inimii tale va învăța împreună cu tine absolut GRATUIT. Pentru că cei mai buni profesioniști au grijă să vă ofere cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț.

Niciodată studierea limbii engleze sau germane nu a mai fost atât de simplu și ieftin.

Ce obții ?

#1. Economisești 1500 lei

#2. Ai posibilitatea de a oferi un cadou original sufletului pereche.

#3. Petreceți timp util împreună. Nimic nu apropie mai mult 2 inimi decât interese și hobby comun.

#4. Ai șansa de a studia cele mai răspândite limbi internaționale la cei mai calificați specialiști în domeniul din țară.

Lingua-Express garantează nu doar proces de studiu calitativ cu un rezultat peste așteptarile tale, ci și un grafic comod pentru fiecare.

Cuplul poate alege ziua și ora la care sunt disponibili de a veni la curs.  Datorită experienței inedite a profesorilor noștri vei afla toate secretele limbii străine. Te așteaptă o muncă productivă in pereche, în grup și individual. Emoții la superlativ garantat.

Expediază ACUM  cererea de rezervare a locului tău si a perechei tale ca să beneficiezi de un curs de limbă engleză sau germană – gratuit cadou !

P.S. Dacă nu ai încă a doua jumătate, nu este motiv să scapi așa o ofertă. Vino impreună cu mama, frate, prieten, vecin … și beneficiază de această reducere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente