Evenimente dinamice pentru oameni buni. #diez vă recomandă să întâmpinați ziua de joi, 8 februarie cu un zâmbet

tumblr_n95h27v7Kx1qhoe3vo1_1280-1140×760-1140×760

Ce planuri aveți pentru ziua de joi? Echipa #diez vă sugerează câteva evenimente cool pentru oameni buni, prietenoși și comunicabili. Priviți mai jos recomandările noastre.

#Cincizeci de umbre descătușate


Începutul filmului prezintă nunta lui Christian și Anastasia și fericirea fără margini a celor doi care simt că viața lor abia începe și că nimeni și nimic nu le poate rupe această legătură bazată pe iubire necondiționată. Însă, îndată ce cei doi se întorc din luna de miere și dau piept cu realitatea vieții de zi cu zi, realizează că trebuie să depună eforturi uriașe pentru a menține iubirea vie și puternică în căsnicie.

aaaaa

#ReFined evening | Gentlequart

În fiecare seară de joi, concertele live încântă și dă ritm, armonie momentelor pe care le petreceți alături de Gentlequart. Pe vremea capricioasă și culorile reci, împânzite prin oraș, care te fac să cauți refugii confortabile, sunteți invitați să vă încălziți cu preparate culinare delicioase, vinuri de calitate și seri cu muzică. Organizatorii se vor strădui să vă scoată din rutină cu rafinament și stil.
Informații suplimentare le aflați la numărul de telefon 078 513 513 sau pe Facebook.

#Expoziția Produselor de Hîncești!

În perioada 6-17 februarie 2018, Consiliul raional Hîncești în parteneriat cu ANTRIM și Centrul de Informare Turistică din Chișinău organizează o expoziție de prezentare a produselor specifice ținutului Hîncești! Sunteți invitați să descoperiți produsele cu care se mândrește raionul Hîncești și să aflați ce poate face un turist pe meleagurile Hînceștiului! Află mai multe detalii aici.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente