Sal Lavallo este un tânăr din America, care a reușit să viziteze 193 de țări de pe glob. Vloggerul obișnuiește să relateze despre vizitele sale în video-urile publicate pe YouTube. 

Călătoria definește firea lui Sal Lavallo, el este foarte dinamic. „Călătoresc pentru că înainte de a fi cetățean al Americii, sunt cetățean al lumii. Prin cunoașterea celor din jur stabilim conexiuni, iar eu sunt un individ curios care este dedicat explorării. Vreau să descopăr nu doar locuri frumoase, ci și oameni deosebiți. Cum poate fi pace dacă oamenii nu se înțeleg și cum ar putea să se înțeleagă dacă nu se cunosc unul pe altul?”, spune tânărul.

Sal a început să exploreze lumea începând cu Djibouti, el și-a încheiat călătoria în Kazakhstan. În video-ul publicat pe Condé Nast Traveler, tânărul timp de 12 minute a atribuit celor 193 de țări câte un adjectiv sau o mică descriere. Despre Moldova, Sal a spus că este „foarte rece”. Vloggerul a vizitat Moldova în perioada rece a anului, cea ce explică asocierea.

Aflați mai multe despre Sal Lavallo și despre călătoriile acestuia pe site-ul tânărului.