Nu mai irosi timpul pe citit anunțuri de angajare, înregistrează-te la sute de joburi cu doar câteva click-uri

gaus3

Acum poți depune dosarul la sute de joburi relevante pentru tine direct din Messenger cu GAUS Chatbot.

Click pe link: www.m.me/gausalgorithm, inițiază conversația și lasă-l pe GAUS să gasească cele mai potrivite oferte pentru tine.

gaus2

Expresia „să găsești un ac în carul cu fân” își pierde sensul în momentul în care ai la tine un detector de metale. La fel și căutarea unui job potrivit în multitudinea de anunțuri de angajare devine mult mai facilă cu un detector de job-uri.

GAUS rezolvă problema timpului irosit pe citit de anunțuri de angajare cu un chatbot inteligent pentru recrutare care foarte rapid poate analiza atât informația despre tine, în calitate de candidat, cât și procesa sute de anunțuri de angajare în câteva secunde pentru a găsi cele mai relevante oferte care ți se potrivesc.

Din punctul de vedere al dezvoltatorilor GAUS, candidații ar trebui să investească timpul în activități ce aduc valoare adăugată, cum ar fi cititul unei cărți de specialitate sau studierea unei noi limbi de conversație sau programare și nu în cititul mesajelor de angajare care toate sună la fel.

Căci la al 18-lea anunț de angajare citit oricum nu mai ții minte toate detaliile anunțurilor precedente și care erau companiile interesante și candidații aplică fie la toate, fie la nici una.

Ce este GAUS

gaus1

GAUS – este o platformă interactivă de recrutare, dezvoltată în Moldova și creată special pentru Millennials, tinerii născuți după anii 1990, care au nevoie de o abordare conectată și dinamică în procesul de căutare a jobului dorit. Fondatorii GAUS sunt Eugeniu Gîrla și Iulian Gulea, ambii cu peste 7 ani experiență în recrutare, training, tehnologii informaționale, și dezvoltare organizațională.

Acum poți aplica la sute de joburi relevante pentru tine direct din Messenger cu GAUS Chatbot. Click pe link: www.m.me/gausalgorithm apasă Get Started/Începe și lasă-l pe GAUS să gasească cele mai potrivite oferte pentru tine.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente