O aplicație care oferă servicii de plimbare a câinilor a atras o investiție de 300 de milioane de dolari

maxresdefault

Wag este o aplicație care permite proprietarilor de animale să găsească persoane care să le plimbe prietenii de companie, atunci când ei nu sunt acasă sau sunt plecați în vacanță.

E o nevoie pe care o au mulți, iar aplicația aceasta o satisface. Compania a primit investiție de 300 de milioane de dolari de la SoftBank, iar cu ocazia aceasta are și un nou CEO, în persoana lui Hilary Schneider, fost CEO al LifeLock, companie vândută pentru 2,3 miliarde de dolari către Symantec.

În Wag vor rămâne cei doi fondatori, Josh și Jon Viner, doi frați care au înființat aplicația și care se vor ocupa de dezvoltarea produsului.

SoftBank are un fond mamut de investiții, de 93 de miliarde de dolari, scrie TechCrunch. De fondul acesta au beneficiat Uber, WeWork, Slack. Pentru 300 de milioane de dolari, SoftBank preia 45% din startup-ul american.

Startup-ul este disponibil în 100 de orașe din Statele Unite, iar clienții săi o folosesc mai des decât folosesc Uber. Potrivit fondatorilor, piața de servicii și produse pentru animale de companie este de 70 de miliarde de dolari, iar Statele Unite reprezintă mai puțin de 40%.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente