(video) Michelle Obama a dezvăluit ce cadou i-a oferit Melania Trump în Ziua Inaugurării

Trump and his wife present a gift to the Obamas as the Trumps arrive for tea before the inauguration at the White House in Washington

În cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, a fost difuzat primul interviu cu Michelle Obama de după plecarea acesteia de la Casă Albă. În cadrul acestui interviu, fosta Primă Doamnă a Americii vorbește despre cum au derulat lucrurile atunci când a fost nevoită să predea ștafeta Melaniei Trump, dar și ce cadou a primit de la aceasta în Ziua Inaugurării.

În timpul emisiunii, Ellen a întrebat-o pe Michelle Obama ce cadou a primit de la Melania Trump în Ziua Inaugurării noului președinte al SUA, Donald Trump.

Michelle nu doar a spus ce se afla în cutie, ci a povestit și despre modul în care au derulat lucrurile atunci. Aceasta a spus că momentul a fost unul stânjenitor, deoarece până atunci exista un protocol, conform căruia nimeni nu a a mai venit cu cadouri până atunci.

„Cutia de la Tiffany… Era o superbă ramă de fotografie. A existat un protocol. În cazul unei vizite de stat, ei îți spun ce urmează să faci, unde să stai. Însă, în nicio altă dată, nu s-au mai dat cadouri. Așa că eu eram ceva de genul <<Ok… și acum ce s-ar presupune că trebuie să fac cu acest cadou?>>. Nimeni nu venea să ia acest cadou din brațele mele. Și eu mă gândeam dacă trebuie să pozez cu el. Apoi, soțul meu salvează ziua, ia cadoul din mâinile mele și-l duce înăuntru. (…) Pe filmare se vede cum am exclamat: <<Ah! Ai adus un cadou!>>”, povestește Melania Trump despre incidentul stânjenitor din Ziua Inaugurării.

Vedeți mai jos și secvența video din emisiune.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente