Ai o idee bună de afacere? Dezvolt-o timp de 54 ore la Startup Weekend Iași

start-up-weekend-iasi-2014-08

Startup Weekend este o mișcare la nivel mondial pentru antreprenori activi și împuterniciți, care învață elementele de bază ale startup-urilor și lansarea de succes a acestora. Este cea mai mare comunitate de antreprenori pasionați, cu peste 3000 de evenimente organizat în 135 de țări din întreaga lume. Un asemenea eveniment este va avea loc la Iași în perioada 16 – 18 februarie.

Organizația non-profit are sediul central în Seattle, Washington, dar organizatorii și facilitatorii Startup Weekend se găsesc în peste 800 de orașe din întreaga lume. De la Mongolia și Africa de Sud până la Londra și Brazilia, oamenii din întreaga lume se reunesc pentru ateliere de lucru de weekend, pentru a-și dezvolta ideile, a forma echipe și a începe companii.

Toate evenimentele Startup Weekend urmează același model de bază: oricine este binevenit să își pună ideea de pornire și să primească feedback de la colegii lor. Echipele se formează organic în jurul celor mai bune idei ( determinate de votul popular) și apoi timp de 54 de ore se crează modelul de afaceri, de codificare, de proiectare și de validare a pieței. Weekend-urile culminează cu prezentări în fața liderilor antreprenorilor locali, ocare este o altă oportunitate de a primi un feedback.

Fie că antreprenorii au găsit companii, au găsit un cofondator, au întâlnit pe cineva nou sau au învățat o abilitate în afara celor obișnuite, toată lumea este garantată că va părăsi evenimentul mai bine pregătit pentru a naviga în lumea haotică, dar amuzantă a startup-urilor.

Dacă doriți să vă puneți în locul unui antreprenor, înregistrați-vă AICI pentru cel mai bun weekend din viața voastră!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente