(foto) Vrei să contribui la schimbarea Chișinăului? Devino membrul organizației urbane de voluntariat „Orașul Meu”

ss

Orașul Meu este una dintre cele mai influente organizații urbane de voluntariat din Chișinău. În 3 ani de activitate membrii acesteia au oferit creativitate, culoare și au demonstrat că lucrurile din jur pot fi schimbate dacă ți-o dorești cu adevărat.

Hobby-ul de a picta, al celor de la „Orașul Meu”, s-a transformat în proiecte de care se pot mândri chișinăuienii, precum pictarea Scării Trandafirilor, a unei Broderii în Valea Morilor și realizarea primului Festival de Artă Urbană din Chișinău. De asemenea, din dragoste pentru Chișinău voluntarii au lansat Transportul Public Nocturn, au participat la Bugetul Civil cu 5 proiecte, au inițiat și participat la activități de salubrizarea a orașului.proiect12.

Toate proiectele organizației „Orașul Meu” au scopul de a le oferi chișinăuienilor un #orașmaibun, în care locuitorii capitalei ar vrea să rămână. Au multe idei pentru viitor, din acest motiv doresc să-și mărească echipa și au nevoie de mai mulți tineri creativi și ambițioși, care vor să contribuie la schimbarea Chișinăului. proiect3proiect5

Alături de organizație, ideile tale vor deveni proiecte urbane și vor aduce un aport la îmbunătățirea orașului. Recrutările au fost lansate pe 24 ianuarie și vor dura până pe 7 februarie 2018. Fiecare tânăr este încurajat să se înscrie pentru a contribui la dezvoltarea Chișinăului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente