Ești pasionat de arhitectură sau design de interior? Participă la „Noaptea Birourilor de Arhitectură”

26993410_173866936561704_3871692699056696583_n

Dacă ești pasionat de arhitectură sau design de interior, participă la Moldovian Design Week în cadrul compartimentului „Noaptea Birourilor de Arhitectură”. Evenimentul concentrat pe produs, mobilier, arte plastice, grafică, modă, design, arhitectură, se anunță a fi primul de amploare care va acoperi toate domeniile artei și va avea loc în perioada 4-10 iunie 2018.

Scopul evenimentului este dezvoltarea și promovarea unei politici de susținere a unei culturi sociale a specialiștilor autohtoni din domeniul design-ului. Moldavian Design Week are un concept similar cu cel al Romanian Design Week, își propune să devină o platformă de comunicare ce ar reuni cei mai buni oameni din domeniu, pregătiți pentru o experiență inedită.

Organizatorii Moldavian Design Week doresc să integreze studiourile de arhitectură și design interior din Chișinău într-o serie de evenimente interactive ce se vor petrece simultan în sediile lor sau în spații conectate în timp de o noapte din perioada festivalului.

De asemenea, prin intermediul acestui eveniment organizatorii își propun să familiarizeze studenții, specialiștii din domeniu, dar și amatorii cu studiourile de arhitectură preferate, într-un cadru informal și relaxat unde aceștia vor putea cunoaște echipele și proiectele studiourilor participante.

La acest eveniment pot participa toate birourile de design interior și arhitectură din Chișinău- completând acest formular – indicând „Noaptea Birourilor de Arhitectură” la secțiunea „compartimentul/ cartierul creativ selectat” și, același lucru la secțiunea „denumirea proiectului/produsului” selectat.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 30 martie 2018.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente