Înscrie-ți echipa și participă la cel de-al treilea campionat de dezbateri al Centrului American de Resurse

DSC_0318
Foto: American Resource Center

ARC Debate Tournament este o competiție pentru cei pasionați de dezbateri și arta oratorică. Proiectul este organizat de Centrul American de Resurse și premiat de Secția Cultură și Presă a Ambasadei S.U.A.

Iată cum poți participa! Pentru început trebuie să te înregistrezi online, accesând linkul acesta. Dacă ai depus efort în completarea formularului și ai convins comisia de selecție, atunci vei fi contactat, după 31 ianuarie, de unul dintre moderatorii programului. Vor fi selectate doar 12 persoane!

Înainte ca să înceapă competiția tinerii și tinerele selectate vor avea parte de trei ateliere (5 – 7 februarie), care să-i pregătească mai bine pentru marele campionat. Temele abordate vor fi:

# Research – Alexandru Lebedev, CEO #diez, absolventul programului UGRAD

# Creative writing – Ana Îndoitu, Președintele Organizației Invento, absolventa programului FLEX

# Public speaking – Polina Ceastuhina, Creative Producer FloAgency, absolventa programuljui UGRAD

Mentorii de la traininguri sunt absolvenți ai programelor de schimb, susținute de Guvernul S.U.A. După aceste trei traininguri participanții vor avea parte de jocuri simulări (8 și 9 februarie), care să îi ajute să practice cunoștințele și abilitățile acumulate în cadrul atelierelor. Toate trainingurile și jocurile vor avea loc în limba engleză. Moderatorii acestei competiții sunt doi voluntari din cadrul Centrului, Camelia Tiju și Daniel Vorobiov. Ambii cu o pasiune mare pentru dezbateri. Daniel chiar a participat la prima ediție și a moderat-o pe cea de anul trecut.

PC: American Resource Center

PC: American Resource Center

Nu mai sta pe gânduri! Va fi o experiență care te va ajuta să-ți perfecționezi arta oratorică și să cunoști alți tineri pasionați de dezbateri. Unde mai pui, că toată lumea va fi premiată de ambasada S.U.A! Toate programele coordonate de Centrul de Resurse American sunt gratuite! Mai multe despre activitatea Centrului poți afla de pe pagina lor de Facebook.

Daniel Vorobiov moderând una din sesiunile ARC Debate Tournament 2017. PC: American Resource Center

Una din echipele participante la ARC Debate Tournament 2017. PC: American Resource Center

Echipele finalist de la ARC Debate Tournament 2017 ALOS (*A Lot Of Skills) VS Gobbledygook. PC: American Resource Center

Membrii juriului de la ARC Debate Tournament 2017 (stânga-dreapta) Ryan Rettaliata, Fulbright Husband; Iuliana Golub, Voluntară ARC și Tamara Țurcan, Director ARC. PC: American Resource Center

Echipa Gobbledygook primește troufeul ARC de la Adjunctul șefului misiunii diplomatice Julie Stuft. PC: American Resource Center
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente