(foto) Lista celor mai interesante localuri pe care să le vizitezi dacă ești într-o călătorie de weekend la Odessa

molodosti

Mulți din tinerii din Moldova petrec weekendul la Odessa. Astfel, echipa #diez a decis să facă o listă de localuri din propria experiență pe care să vi le recomande pentru un timp plăcut petrecut în Ucraina.

Молодость

molodosti

molodosti2

Localul se află pe str. Греческая 19. Aici veți avea o incursiune în timpurile studenției, și un pic în bucătăria din URSS. Localul este deschis 24/24, iar berea pe care o veți gusta acolo e de două feluri: Trecutul întunecat și Tinerețea luminoasă.

Troubadour

trubadur

trubadur2

Un local care face propria bere proaspătă, aici veți găsi una din unicele IPA-uri veritabile din Odessa. Se află pe Zhukovs’koho 13, și acesta este locul de întâlnire al mai multor grupuri de prieteni. Cam același asortiment de bere veți găsi și la Друзья и Пиво (str. Derybasivska Street 9), care face parte din aceeași rețea ca și Troubadour.

Kotelok

kotelok1

kotelok2

Dacă vreți să gustați cele mai bune midii din Odessa, veniți la Kotelok. Pe lângă asortimentul bogat de pregătire a midiilor, veți găsi și bere foarte bună belgiană. Localul se află pe str. Sadova 17.

Legenda

legeden1

legeden2

Dacă vreți să vă aflați pentru câteva ore într-un pub al cavalerilor medievali, veniți la Legenda. Veți lua cina sub lumina lumânărilor, iar gustările sunt pe măsură. Localul se află pe str. Preobrazhens’ka 42.

Tavernetta

tavernetta

tavernetta2

Localul cu, probabil, cea mai bună bucătărie italiană din Odessa. Dacă veți fi aici, gustați numaidecât din meniul prezentat de bucătarul șef, ravioli sau pastele sunt geniale. Acesta se află pe str. Katerynyns’ka 45.

Coopers

coopers

coopers2

Din aceeași rețea ca Molodosti, dar aici seara se organizează concerte cu muzică bună live, și au unele din cele mai bune burgere din Odessa. Acesta se află de asemenea pe str. Греческая 19.

Art-Pub

artpub3

artpub

Este un local în care puteți privi meciuri de fotbal împreună cu prietenii, gusta bere craft din Odessa (Zёzя Brewery). Un local Art-Pub 23 îl găsiți pe strada Zhukovs’koho 23 (accent pe fotbal) și altul Art-Craft Pub pe strada Zhukovs’koho 39 (accent pe craft beer).

Farsh

farsh

farsh2

Este un local unde puteți găsi cele mai interesante experimente de burgere, inclusiv burgere doar din crabi sau carne de struț. Localul se află pe strada Екатерининская 14.

Tyulka

tiulika1

tiulika2

Dacă vă imaginați vreun fel de mâncare din peștișori mici, atunci îl veți găsi la Tyulka, chiar și picioare de broască. De asemenea, proprietarii localului nu cred în wifi, astfel că va trebui să vorbiți între voi. WC-ul e ciudățel ca design. Localul se află pe str. Koblevskaya 46.

Oreh

orex

Un local cu bere ieftină și alune multe-multe-multe. Dacă vreți să vedeți un pic de altă Odessa, veniți aici. Localul se află pe str. Troitska 50. 

Dacă ați mai găsit un local din Odessa care vă pare interesant, lăsați denumirea în comentarii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente