Evenimente # diez pentru toată lumea. Recomandări interesante pentru miercuri, 24 ianuarie

evenimente66
Foto: Freestocks.org

Încetul cu încetul ne apropiem de sfârșitul lunii, iar evenimente interesante avem tot mai multe și mai multe. Echipa #diez a pregătit pentru tine 5 evenimente interesante

#Dorian Gray

dorian grey

Teatrul „Geneza Art” vă invită la spectacolul DORIAN GRAY, după celebrul roman de Oscar Wilde „Portretul lui Dorian Gray”. În regia Danielei Burlaca și cu protagoniști precum Nicu Țurcanu, Daniela Burlaca, Mariana Bratu, Cristian Perepeliuc, Mihai Bordian, Nicu Cupcea și Petrea Kara, spectacolul, cu siguranță va fi unul memorabil. Mai multe detalii AICI.

#Copilul preșcolar – un erou în devenire!

copil eveniment

De la 4 ani copilul își modelează trăsături de personalitate care vor persista toată viața! Îți faci griji de reușita copilului tău? Simți că este mai reținut și nu-ți spune ce se întâmplă în lumea lui? Îl simți supărat, iritat și inervat? Atunci, poți participa la următorul eveniment. Mai multe detalii vezi AICI.

#Lansare de carte

iulian filip

Pe 24 ianuarie 2018, miercuri, la ora 14.00, la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” va avea loc lansarea cărții IULIAN FILIP: Balanța Vărsătorului, vederea Mergătorului.
Cartea din colecția „Dialoguri la focul din vatră”, coordonată de Mariana Harjevschi, directorul general al Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, editată cu sprijinul Ministerului Culturii al RM și apărută la Editura „Prut Internațional”, reflectă o destăinuire din „copilărie până în prezent” a autorului cu variații de momente sufletești, de recitire a vieții. Mai multe detalii găsiți AICI.

#Gândire de Succes

succes

Cu toate că succesul este ceva greu de cuantificat și există multe feluri de a îl vedea, m-am gândit să îți prezint câteva moduri prin care te poți apropia de acest „ideal”. Și cu ce poți să „atingi succesul” mai repede, ori mai ușor, dacă nu cu gândirea orientată spre rezultat? Descoperă mai mult AICI.

#PAS Quiz Night – Ianuarie

quiz

Ești așteptat la o nouă ediție PAS Quiz Night. Cele 6 categorii ale evenimentului din ianuarie sunt: Noutăți, Muzică, Proba practică, All 10, Retrospectiva 2017, Conexiune. Mai multe afli AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Stela Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente