#diez vă recomandă următoarele evenimente culturale și sportive pentru duminică, 21 ianuarie

evenimente55
Foto: Clarisse Meyer

Sfârșitul săptămânii promite a fi una plină de evenimente culturale și sportive pentru toate vârstele. Beți o ceașcă de cafea ori cappuccino, îmbrăcați-vă călduros și duceți-vă la un spectatcol, la un balet ori la alt eveniment propus de echipa #diez.

#Premieră: „Balamucul Vesel”

Teatrul „Mihai Eminescu” invită toți chișinăuienii, dar și oaspeții Capitalei la spectacolul „Balamucul Vesel”. E farsă tragicomică de S.T. Burke, regie și scenografie de Petru Hadârcă. Duminică, la ora 18:00 veniți cu o dispoziție bună și alăturați-vă de ceilalți spectatori care vor fi prezenți în sală. Biletele le puteți procura aici. Pentru mai multe informații, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Colecționarul

O nouă Premieră la Teatrul Geneza Art. Romanul „Colecționarul” după John Fowles. Este romanul de debut al autorului, în care abordează o situație limită de încătușare și tristețe. Iubirea nu mai este suficientă, libertatea nu mai există și nu se mai poate găsi nicio cale de a scăpa. Premiera va avea loc la ora 19:00.

Prețul biletelor este 150 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746. Biletele rezervate la telefon trebuiesc ridicate cu două zile înainte de spectacol, de altfel vor fi scoase în vânzare. Mai multe detalii le găsiți aici.

#Naruto Dimineața Aleargă

Naruto își propune să alerge în fiecare dimineață câte 2.5km plus exerciții fizice ușoare. Iată ce va face în fiecare dimineață în Parcul Valea Morilor timp de 30 de zileю
– va coborî alergând și călcând pe fiecare treaptă, scările de intrare în parc
– va alerga un cerc în jurul lacului din parc(1km alergare normală, 200m alergare viteză, 200m alergare ușoară, 100m mers liber, 900m alergare normală, 100m alergare viteză)
– 20 exerciții pres(sau ridicarea trunchiului sau ridicarea genunchilor)
– 5 ridicări la bara fixă
– 15 genoflexiuni
– 10 flotări
– va urca alergând și călcând pe fiecare treaptă, scările de intrare în parc
Toate aceste exerciții vor fi executate în 45 minute(7:00-7:45) în fiecare dimineață. Naruto te așteptă în fiecare dimineață ora 6:55 la intrarea în Parcul Valea Morilor, Chișinău. Accepți provocarea? Mi multe informații le găsiți aici.

#Inter – Roma

PUB 44 vă invită la un derby italian dintre Inter Milano și AS Roma. Liderii Seria A se vor confrunta într-un meci dificil, duminică, 21 ianuarie, pe stadionul San Siro. Dacă iubiți să priviți un meci de fotbal pe un ecran mare, să serviți bere rece, atunci PUB 44 este locul potrivit. Meciul se va începe la 21:45. Mai multe detalii le aflați pe Facebook.

#Alba ca Zăpada şi cei 7 Pitici

Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” vă invită la Alba ca Zăpada şi cei 7 Pitici, un balet în trei acte de Bogdan Pavlovski.

Coregrafia: Ghenrih Maiorov

Scenografia şi costume: Ala Kajdan

Restabilire coregrafie: Tamara Podaruev Maestru în Artă

Restabilire scenografie şi costume: Ludmila Furdui Maestru în Artă

Dirijor: Dumitru Cârciumaru

Spectacolul va începe la ora 16:00. Veniți cu familia, cu prietenii, cu persoanele iubite la acest grandios eveniment. Biletele le puteți procura pe iticket.md.

Mai multe detalii despre eveniment le puteți găsi pe Facebook.

#Dezvoltarea Imaginatiei la copiii de 9-12 ani

Creativitatea copiilor tebuie să se dezvolte de la vârsta fragedă, utilzând diverse activități interactive. Dacă nu aveți timp sau informații necesare, puteți pleca la un trainig de acest gen, acolo unde o să-l ajute pe bebelușul vostru să devină personalitate. Albert Einstein spunea că imaginația este mai importantă decât insăși cunoașterea.
Detalii suplimentare le puteți găsi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente