Elevii, studenții și adulții din Cahul au posibilitatea să studieze gratuit limba chineză. Unde și cum vă puteți înregistra

000-02016129516_10208601333891519_789672919_o

Sunteți pasionați de învățarea limbilor străine? Doriți să faceți studii de bacalaureat, masterat sau doctorat în China sau doriți să călătoriți în Țara Marelui Zid? Oricare ar fi motivul Dvs., Universitatea de Stat „Bogrdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul vă oferă cursuri gratuite de limba chineză.

Pentru înscriere și informații suplimentare doritorii sunt rugați să sune la numărul de telefon 0299-2-24-81.

# Institutul Confucius este o rețea globală de centre educaționale, creată pentru promovarea limbii și culturii chineze. În prezent, activează 525 de Institute Confucius în 146 de țări ale lumii și 1.113 Clase Confucius în cadrul școlilor primare și de ciclu gimnazial. În Republica Moldova, Institutul Confucius activează din 2009 în cadrul Universității Libere Internaționale (ULIM) din Chișinău. Institutul Confucius ULIM a încheiat acorduri de colaborare cu diferite licee și universități din Chișinău, Bălți, Ungheni, Comrat și Cahul. Mai multe detalii aflați pe site-ul confucius.ulim.md.

# Cine poate deveni studentul Institutului Confucius? – Cursurile oferite de Institutul Confucius se adresează atât copiilor, cât și adulților. Studenții și angajații Universității de Stat din Cahul în primul rând sunt invitați să se înscrie.

# Cine sunt profesorii Institutului Confucius? – Profesorii sunt vorbitori nativi ai limbii chineze. Sediul central anual deleagă lectori voluntari, care trec printr-o selecție serioasă în China și sunt complet pregătiți pentru a preda limba chineză străinilor, folosind cele mai performante metode de predare. Spre regret, profesorii Institutului Confucius nu posedă limba română. Prin urmare, o cerință importantă pentru doritorii de a frecventa cursurile este cunoașterea la un nivel mediu a limbii engleze și limbii ruse.

Ce oferă Institutul Confucius studenților săi?

# Nu doar cursuri de limbă chineză, dar și activități culturale dedicate bucătăriei, caligrafiei, tradițiilor, medicinii, muzicii chineze etc.;

# Mai mult, Institutului Confucius oferă burse pentru studii în universitățile din China pentru cei mai buni studenți;

# De asemenea, organizatorii oferă posibilitatea de a participa la concursul internațional de competență a limbii chineze „Podișorul Chinezesc” și de a câștiga o călătorie gratuită în China;

# Oferă Programul „Tabără de Vară” la Universitatea Pedagogică de Nord-Vest din China;

# Dă posibilitatea de a susține examene de competență a limbii chineze HSK și HSKK și de a primi un certificat, recunoscut la nivel internațional.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente