(infografic) Fii Wine Friendly. Descoperă Vinul Moldovei din struguri de soiuri autohtone în cadrul campaniei „Armonia Gusturilor”

MF1_2532
Foto: locals.md

Vinul Moldovei devine tot mai popular și apreciat în lumea întreagă, inclusiv vinurile produse din soiuri indigene – Feteasca Albă, Feteasca Regală, Feteasca Neagră și Rara Neagră – care îi conferă autenticitate și un caracter specific. Alegerea corectă a unui vin din Moldova și asocierea culinară potrivită poate crea o explozie de senzații.

În infograficul de mai jos găsești un curs de inițiere savuros, după care ești invitat să trăiești o experiență oeno-gastronomică inedită la evenimentele Wine Friendly. În campania acestui sezon, cu genericul „Armonia gusturilor”, bucătari-șefi recunoscuți îți gătesc live și, alături de somelieri acreditați, îți prezintă în mod practic regulile pentru combinarea corectă a vinurilor cu bucatele.

Organizatorii te așteaptă la degustările „Wine Friendly” în perioada decembrie 2017 – februarie 2018. Exercițiul cultural și gustativ este parte componentă a campaniei de iarnă „Vinul Moldovei – Arta Asamblajului” care abordează o tematică comună – asamblaje cu soiuri indigene.

Urmărește pagina de Facebook „Wine of Moldova”, pentru a participa la următorul eveniment în localurile „Wine Friendly”.

Campania „Wine Friendly” este organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului și are drept scop principal dezvoltarea culturii privind consumul conștient al vinului de calitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente