(foto, video) Ambulanță derapată de pe traseu și mașini tractate. Pompierii continuă lucrările de deblocare și deszăpezire pe drumurile din țară

pompieri dezsapazire

O ambulanță în care se afla un pacient de trei luni a derapat de pe traseu, iar alte trei mijloace de transport au fost tractate de pompieri în această dimineață, în urma condițiilor nefavorabile.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI continuă lucrările de deblocare și deszăpezire a mijloacelor de transport care au rămas împotmolite pe unele porțiuni de trasee.

Prin urmare, pe drumurile din Șoldănești trei mijloace de transport au fost tractate de către pompieri în această dimineață. Tot în urma condițiilor meteo nefavorabile o ambulanță cu un pacient în vârstă de trei luni a derapat de pe traseu. Intervenția de deblocare a ambulanței a fost efectuată de pompierii și salvatorii Secției Situații Excepționale Rezina.

De asemenea, de ajutorul specialiștilor a fost nevoie și în raionul Criuleni, unde un microbuz a ajuns într-un șanț. Salvatorii au efectuat operațiunea de deblocare.

Conform informațiilor operative, mai multe camioane sunt stopate de autorități la intrarea în orașul Anenii Noi, pentru a evita înzăpezirea acestora.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente