Studenții de la UTM pot obține un program de burse în Ungaria pentru anul academic 2018-2019

ungaria-vedere-asupra-parlamentului
Foto: And-Flor

Ambasada Ungariei anunță Apelul pentru Candidaturi cu privire la bursele Stipendium Hungaricum pentru anul de studii 2018-2019. Bursele Stipendium Hungaricum sunt destinate doritorilor de a-și continua studiile la licență, masterat sau doctorat.

Cetățenii Republicii Moldova sunt eligibili pentru acest program în baza Programului de cooperare în domeniile educației și științei, semnat la Budapesta, la 10 martie 2017.

Formularele urmează a fi depuse la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. Termenul limită pentru depunerea dosarului complet: 16 februarie, 2018.

Termenul limită pentru înregistrările online este 18 februarie 2018ora 12.00. Aplicația online se va face accesând următorul LINK.

Toți solicitanții sunt invitați să citească atent Apelul pentru Candidaturi (accesați aici) cu scopul de a pregăti documentele spre depunere, de a elabora scrisoarea de intenție, iar – în cazul doctoranzilor – de a vizita pagina web a instituției de învățământ superior pentru amănunte cu privire la programul lor de doctor.

Pentru alte detalii, accesați pagina web a programului: www.stipendiumhungaricum.hu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente