(video) Eurovision 2018. „Doredos” colaborează cu Filip Kirkorov pentru piesa „My lucky day”, cu care vor merge la Eurovision

doredos-kirkorov-1

În anul 2016, au ocupat locul 6 în cadrul concursului „O melodie pentru Europa”. În acest an însă, trupa Doredos este motivată să meargă cât mai sus! Tinerii au făcut echipă cu legendarul Filip Kirkorov, care le compune o piesă pentru concurs, intitulată „My lucky day”. 

Surse apropiate ale artistului au făcut declarații în acest sens. Piesa o vom putea asculta abia pe data de 16 ianuarie, la ora 12.00, atunci când televiziunea publică Moldova 1 va prezenta cele 25 de piese care au intrat în concurs. Analizând activitatea de până acum a trupei, piesa sa ar putea fi o compoziție cu elemente dance, folk și funk – adică una foarte veselă și energică. Iată cu ce piesă a participat echipa la preselecția națională din 2016:

Amintim că, Filip Kirkorov a descoperit trupa Doredos și a devenit fan al acesteia atunci când aceasta a câștigat faimosul concurs din Rusia „Novaya Volna”. „Sunt unici și sunt preferații mei. Infectează întreaga audiență de pe scenă”, spunea acesta despre membrii trupei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente