Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 16 ianuarie, o zi geroasă de iarnă

pexels-photo-619949
Foto: Tobi

Iarna pare-se că deja își intră în drepturi, temperatura mediului a scăzut, iar afară fulgii lent valsează. Pentru a te detașa de rutină într-o zi ordinară de marți, #diez îți recomand o serie de evenimente la care poți să-ți reîncarci bateriile cu energie. 

# Ședința Top Toastmasters

No automatic alt text available.

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 16 ianuarie 2018 vă așteaptă o ediție deosebită alături de Marcella Zgircibabă. Evenimentul începe la ora 18:45, mai multe detalii găsiți aici. 

# Pub Quiz 1 год!

Image may contain: text

Adună-ți prietenii și distrați-vă împreună la Pub Quiz. Un joc intelectual, la care poți să-ți petreci timpul plăcut și util. În cadrul jocului poți să te lauzi cu bagajul de cunoștințe pe care îl ai și să răspunzi la întrebări în compania unor oameni interesanți și veseli. Evenimentul începe la ora 20:00, găsiți mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Vernisarea expoziției ,,O poveste de iarnă”

Image may contain: text

O expoziție de iarnă, care cuprinde 80 de lucrări are loc la Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO”. Vernisarea expoziției a avut loc marți, 19 decembrie 2017, la Casa Radio, etajul II (orașul Chișinău, str. Miorița 1) și va continua până în data de 19 ianuarie 2018. Informații adiționale despre expoziție urmăriți pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Balet – Lacul Lebedelor

Image may contain: 1 person, dancing and text

Un spectacol care te vrăjește prin rafinament va avea loc la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”. Cei mai buni artiști de balet vor ieși în scenă, în spectacolul „Lacul Lebedelor”. Evenimentu începe la ora 18:00, detalii găsiți pe Facebook.

# Iată femeia pe care o iubesc

Image may contain: 2 people, text

Spectacolul „Iată femeia pe care o iubesc” de Camil Petrescu, revine pe scena teatrului „Geneza Art” într-o nouă distribuție, în regia lui Roman Burlaca. Spectacolul începe la ora 19:00, informații găsiți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente