Eurovision 2018: Când vor avea loc semifinala și finala națională unde se va decide reprezentantul Moldovei din acest an

eurovision1
Foto: Eurovision Song Contest Lisbon 2018

Reprezentantul Republicii Moldova la Concursul Internaţional Eurovision Song Contest 2018 va fi selectat în urma a trei etape: audițiile LIVE, Semifinala națională, ce va avea loc la data de 22 februarie 2018, și Finala națională, ce se va desfășura la 24 februarie 2018.

Doritorii de a participa la selecţia naţională Eurovision 2018 pot depune dosarele de participare până în data de 15 ianuarie 2018. Dosarele vor fi recepţionate la Centrul de Colectare Eurovision 2018, din strada Hânceşti, 64, TV Moldova 1 (anticamera TV).

Toţi cei interesaţi să reprezinte Republica Moldova la Lisabona pot depune dosarele și prin poșta electronică la [email protected].

Candidaţii pot depune cererea de înregistrare şi materialele audio în conformitate cu Regulamentul prestabilit.

Amintim că, interpreţi din 42 de ţări vor participa în cadrul competiţiei Eurovision Song Contest 2018, ce se va desfăşura la Lisabona, Portugalia. Semifinalele concursului vor avea loc pe 8 și 10 mai 2018, iar marea finală se va desfășura pe 12 mai 2018.

ESC este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Difuzat fără întrerupere, timp de peste 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente