Cum îți promovezi afacerea prin conținut? Descoperă forța Social Media și află experiența companiilor de top din Moldova

social media in culise, fortele contentului, cover

Social Media fără conținut este egal cu zero. Poți citi sute de surse despre strategii și tactici actuale, scheme și definiții. Poți fi un Socrate în teoria Social Media, dar ești aruncat imediat în umbră și uitat pe veacuri dacă nu știi a crea conținut valoros.

Hai să îți pun imaginația în mișcare. Ce-ai face dacă ți s-ar oferi câteva mii de Euro timp de câteva ore? Așa, pur și simplu. Cumperi bilet la un masterclass, vii, te așezi și „primești banii”. Îți pare că e doar o tentativă de a-ți atrage atenția? Nu. Noi chiar avem multe afaceri profitabile în țara noastră. Dar știi cine sunt specialiștii din spatele acestora? Care este experiența și viziunea lor?

Așadar, acele câteva mii, despre care ți-am vorbit mai sus, pot veni la tine foarte repede sub formă de profit. Dar un profit frumușel nu vine dintr-odată așa, pe șleau. E nevoie să faci schimb de experiență cu alți profesioniști care constituie unul dintre factorii esențiali în calea spre succesul tău. E nevoie să afli și să aplici strategii deja testate. E nevoie de interacțiune și mult „bumbac” în cap, dar asta primești doar în cadrul evenimentelor de tipul celui despre care vreau să-ți vorbesc aici.

Ești curios să afli cine îți va vorbi din scenă pe 28 ianuarie la Forțele Contentului, eveniment creat de Social Media în Culise?

Pe lângă multe surprize, networking calitativ și spirit de comunitate, am ales minuțios fiecare speaker pentru ca tu să ieși de acolo doldora de informație utilă și strategii concrete, relevante pentru piața locală. Mai mult, să le aplici imediat în ceea ce faci tu, fie că ești social media manager, blogger, vlogger, antreprenor sau om de afaceri.

Te-am intrigat?

Hai pe rând.

Ai auzit de compania Darwin, garantez 100%. Îți place promovarea acesteia în online? Dar conținutul postărilor, atractiv, hm? Videourile distractive și detaliate ale lui Vicu, pozele haioase, dar care promovează armonios gadget-urile, însuși conținutul e unul foarte bun și variat. Iar noi ne dăm bine seama că, în spatele acestora, stă un efort imens al unei echipe unite și profesioniste. Păi iată, echipa departamentului de marketing Darwin va fi prezență la Forțele Contentului și îți va împărtăși, pe rând, experiența din cadrul acestei afaceri-titan de pe piața noastră cu tema: „Top 10 concluzii și lifehack-uri din promovarea prin conținut în 2017″. Vei avea nevoie de două carnete pentru notițe.

 

Darwin md, social media in culise, fortele contentului

„Răsfoiești” aproape zilnic site-ul diez.md. Dar cunoști fondatorul acestui site cu peste 15-20 de mii de accesări pe zi? Este Alexandru Lebedev, care la fel îți va vorbi din scenă la eveniment și vine cu tematica „Structura unui Articol Advertorial Eficient”. Pe lângă faptul că vei afla cum a ajuns la acest rezultat și încă o dată îți vei confirma că un conținut bun chiar aduce roade bune, el îți va da și un set de sfaturi practice despre articolele promoționale pe care intenționezi să le publici pe site-urile de știri.

 

Alexandru Lebedev, social media in culise, fortele contentului

Anton Pahotin, CEO la GoSocial și Secret Santa Moldova, Fondator la Pahotin Show, Типичная Молдова îți va vorbi despre „Ce au în comun cele Top 20 postări virale din Republica Moldova”. Devine din ce în ce mai intrigant, așa-i?

 

Anton Pahotin, , social media in culise, fortele contentului

Adriana Arnaut, fondatoarea CreativeAd – Copywriting & Content Writing în Moldova, este prima femeie speaker din cadrul evenimentelor Social Media în Culise, cu peste 13 ani de experiență în domeniu și îți va relata despre cele „20 de Tehnici și Secrete în formularea postărilor pe Social Media”. Cât de lungi trebuie să fie textele postărilor tale? Ce ton să alegi? Te adresezi clienților la persoana a II-a sau persoana a III-a? Sunt doar câteva întrebari din prezentarea Adrianei.

 

Adriana Arnaut, social media in culise, fortele contentului

Dragos Guja, Manager pe Marketing și Vânzări la Kreyon cu invitatul lui special Ion Savin, este un guru al conținutului vizual și te va învăța „Cum să produci Foto și Video Content Calitativ pentru Afacerea ta”.

 

Dragos Guja, social media in culise, fortele contentului

Ion Savin, social media in culise, fortele contentului

Așadar, intră în forță cu alți 250 de participanți și trăiește la superlativ sentimentul de apartenență într-un grup de colegi cu valori identice. Accesează acest link și asigură-ți un loc la eveniment. Meriți să storci până la măduvă toată informația care ți se va oferi. Ne vedem acolo!

Ia ascultă ce spun participanții de la Supradoză, evenimentul anterior organizat de comunitatea Social Media în Culise:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente