„Colegii mă vedeau ca pe un cadavru! Știți ce mi-a zis Messi?”. Dezvăluiri dureroase făcute de Abidal

tumblr_mnmcthSZx91r2syj2o4_1280

Eric Abidal a povestit într-un reportaj făcut de Canal+ mai multe momente grele prin care a trecut în 2011, atunci când suferea de cancer la ficat. Fostul fundaș lateral a dezvăluit o reacție neașteptată pe care a avut-o Lionel Messi.

„Înaintea unui meci, le-am trimis un videoclip cu mine prin care îi încurajam. Știți ce mi-a zis Messi? Să nu le mai trimit asemenea imagini, pentru că le fac rău. Mi-a spus că mă vedeau ca pe un cadavru și asta le-a făcut mult rău”, a spus Abidal.

Francezul în vârstă de 38 de ani a jucat pentru Barca între 2007 şi 2013, însă finalul carierei sale a fost marcat de probleme de sănătate. Fostului fundaş i-a fost depistată o tumoare la ficat şi, după o primă intervenţie chirurgicală efectuată în 2011, s-a supus unui transplant de ficat, un an mai târziu, scrie dailymail.co.uk.

În ciuda acestor probleme grave, Abidal şi-a continuat cariera încă doi ani, după ce a mai jucat pentru AS Monaco şi Olympiakos Pireu, până în iulie 2014.

În tricoul Barcelonei, Abidal a câștigat patru titluri în La Liga, două Cupe ale Spaniei, trei Supercupe ale Spaniei, două trofee UEFA Champions League, două Supercupe ale Europei și două Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente