„Cine nu va executa munca, va fi dat afară de la Primărie”. Silvia Radu a dat startul unui nou an de muncă cu o serie de solicitări de la angajați

ghimpu-silvia-radu-a-inteles-abia-astazi-unde-s-a-bagat-38808

Primarul municipiului Chișinău a început ședința serviciilor Primăriei amintindu-le subalternilor că în anul 2018 și-a asumat responsabilitatea să soluționeze toate problemele care s-au adunat timp de 20 de ani în Chișinău, spunând că acest lucru este „în mâinile lor”. Silvia Radu și-a îndemnat colegii să-și facă priorități și i-a atenționat că „cine nu va executa munca, va fi dat afară de la Primărie”. De cealaltă parte, cine-și va executa munca bine, își are locul de muncă asigurat.

„Munca la Primărie începe la ora 8 şi nicidecum la 10. Vă rog să respectaţi legislaţia. Vreau să munciţi în echipă şi vreau să vă asigur, cei care vor munci în echipă şi eficient vor continua să muncească în cadrul Primăriei Chişinău, iar dacă nu, vor pleca. Să lase pe alţii să vină să muncească. Nu vă cer să munciţi mai mult, ci să munciţi eficient”, a menționat primarul.

Ea a amintit despre o problemă care a fost rezolvată în perioada vacanței. Este vorba despre trecerea subterană de pe viaductul „Centru-Botanica”, unde vor fi reparate scările, pereții și sistemul de canalizare. În baza acestui exemplu, primarul i-a îndemnat pe toți să-și facă munca bine, în caz contrar vor fi dați afară de la Primărie.

„Fiecare dintre voi, în fiecare direcție trebuie să-și prestabilească prioritățile pentru anul 2018. Avem de rezolvat cât nu s-a făcut în 20 de ani la Primărie. Fiecare sector este important pentru locuitorii Chișinăului”, a adăugat aceasta.

Aici puteți urmări LIVE ședința serviciilor Primăriei:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente