Ultima zi a primului Târg de Crăciun în stil european, amenajat la Chișinău, 14 ianuarie, va fi cu adevărat magică.

Grăbește-te să trăiești bucuria iernii la cel mai mare pationoar din țară, la caruselul desprins parcă din filme și să mergi la căsuța lui Moș Crăciun. Mai mult, pe parcursul zilei vei avea parte de bună dispoziție întreținută de colectivele etno-foclorice din diferite colțuri ale Republicii Moldova.

Surpriza zilei va fi Marea Extragere a Tombolei de Crăciun, care va avea loc la ora 18:00. Va urma un Concert All Stars la care vor participa toți interpreții și formațiile autohtone alături de care ai trăit timp de o lună experiența „Acasă de Crăciun”.

Duminică, 14 ianuarie

13.00 – 14.00 Fanfara „Gh. Ticu” s. Holercani, r. Dubăsari
14.00 – 15.00 Concert al colectivului etno-folcloric din Dubăsari;
15.00 – 16.00 Concert al colectivului etno-folcloric din Hâncești;
18.00 – 18.20 Ceremonia oficială de încheiere a Târgului „Acasă de Crăciun”;
18.20 – 20.00 Marea Tombolă de Crăciun și Concert All Stars (Cornelia Ștefăneț, Igor Rusu, Nătălița Munteanu, Ion Paladi, „Brio Sonores”, Iurie Sadovnic, Formația „Noroc”, Surorile Osoianu, trupa de dans „Black & White”, Anișoara Puică, Olia Tira, „7 Klase”, Natalia Gordienco, Costi Burlacu și Corina Țepeș, Nelly Ciobanu).

Te așteptăm cu familia, rudele și prietenii. Vino să aduni amintiri magice de la primul Târg de Crăciun din Chișinău, organizat după modelul capitalelor europene de către Guvernul Republicii Moldova!