Incident la vânătoare. Un bărbat a decedat după ce a fost împușcat din imprudență

arma-vanatoare_73f0447293
Foto: Photo Credit: libertatea.ro

Un vânător a decedat după ce a fost împușcat din imprudență de către colegul său. Incidentul s-a întâmplat azi dimineață, 13 ianuarie, în satul Nicolaevca, raionul Sângerei.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, bărbatul ar fi fost împușcat din imprudență tocmai atunci când urma să plece acasă alături de ceilați trei colegi ai săi.

Bărbatul a urcat în mașină, iar în timp ce colegul său a încercat să intre și el în mașină, cureaua armei s-ar fi agățat de ușă, a căzut jos, iar la contactul cu pământul s-a descărcat, nimerindu-l pe bărbat.

Pentru că nu aveau conexiune telefonică, aceștia au fost nevoiți să parcurgă o distanță cu mașina după care au sunat la ambulanță și poliție. În cele din urmă, bărbatul, în vârstă de 48 de ani a decedat.

Oamenii legii vor examina toate ipotezele acestui caz. De asemenea, a fost pornită o cauză penală pentru omor din imprudență, care se pedepsește cu închisoare de până la trei ani.

Bărbatul bănuit, în vârstă de 57 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore.

Toți cei patru vânători aveau actele în regulă. Deținerea armelor, de asemenea era legală, cu toate normele și termenii respectați.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente