Un nou indicator și posibilitatea de deplasare pe a treia bandă. Cum a fost reorganizată circulația pe strada Mihai Viteazul

photo_2018-01-12_15-06-07

Astăzi, 12 ianuarie 2017, responsabili de la INP şi de la Primăria Municipiului Chişinău au lucrat pentru reorganizarea circulației rutiere la una dintre cele mai importante intersecții din capitală.

La intersecţia străzilor Mihai Viteazul-Columna, direcția sectorul Centru spre sectorul Rîșcani, a fost demontat un semafor cu săgeata suplimentară spre stânga. În loc a fost instalat un indicator de informare 5.37 care indică direcţiile de deplasare pe benzi, scrie autoblog.md.

Mai nou, datorită acestuia a devenit acum posibilă deplasarea pe banda extremă din stânga nu numai la stânga cum era înainte obligatoriu, ci şi înainte, spre strada Albişoara sau strada Petricani.

INP recomandă conducătorilor auto să se conformeze necondiţionat noilor indicatoare de informare şi să manifeste răbdare şi disciplină maximă, fără abateri de la respectarea Regulamentului circulației rutiere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente