Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi sâmbătă, 13 ianuarie

winter
Foto: stocksnap.io

Ce faci sâmbătă? În cazul în care nu ai deocamdată niciun plan, noi îți propunem o listă de evenimente în ajun de Anul Nou pe stil vechi, la care să mergi cu prietenii și să socializezi, să te inspiri sau să te umpli cu energie să-ți ajungă pentru întreg weekendul.

# Festivalul de film 2018

Consiliul Local de Tineret Ciorescu a dat startul Festivalului de film și începând cu data de 6 ianuarie vă invită în fiecare sâmbătă să vizionați unul din cele 4 proiecții cinematografice pregătite. Această sâmbătă nu face o excepție, tinerii vă invită să vedeți un film în compania prietenilor, iar ei vă oferă popcorn gratis și multe surprize. Detalii despre eveniment, găsiți aici.

# Târgul de Crăciun

În această sâmbătă, Guvernul Republicii Moldova te invită să petreci ajunul Noului An pe stil vechi la târgul de Crăciun de pe strada 31 august. Mii de lumini, cel mai frumos brad, vin cu scorțișoară, muzică live și multe distracții vă așteaptă în penultima zi de târg. Dacă mergi, nu uitați să vă înscrieți și la marea tombolă pe care au pregătit-o organizatorii. Toate detaliile le aflați aici.

# Cursa Extrema Off-Road

Ești un împătimit al sportului și senzațiilor tari? Vino la un eveniment de off-road cu multă adrenalină. Volanul bolidului va fi pilotat de campionul Moldovei care a reușit să obțină locul 1 la Cupa Off-Road din România și Ucraina, la etapa Trial. Sâmbătă, ai șansa să trăiești experiența „off-road” pe propria piele. Toate detaliile aici.

# Via Daca Live! de Sfântul Vasile

De sfântul Vasile, Via Dacă vă invită la un concert LIVE începând cu ora 20.30, la Uptown. Piese îndrăgite, atmosferă de sărbătoare, prieteni, zâmbete și bună dispoziție – toate te așteaptă la concert. Detalii aici.

# Iubirea la proști

„Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, adică un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revin onoarea şi plăcerea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. În seara cu pricina, Pierre se îmbolnăveşte şi nu mai merge la dineu, unde era aşteptat împreună cu François Pignon, un jovial şi binevoitor conţopist, pasionat de modele în miniatură din chibrituri, care urma să joace rolul prostului ce face deliciul tuturor. Şi îl joacă, dar nu la dineu, ci acasă la Pierre, unde totul devine imprevizibil, totul se încurcă, înaintând spre un deznodământ în efect de domino. Prin scenă se perindă, vreme de o oră şi jumătate, diverşi şi diverse, casa lui Pierre transformându-se într-un spaţiu de trecere, în care nimic nu mai e ce-a fost.”

Povestea va fi jucată pe scena teatrului național Eugen Ionesco, sâmbătă, dincolo de ora 18.30. Detalii, pe facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente