Prestații colorate, izvar gratuit și fanfara Moșilor Crăciun. Vino la Gerar Fest și gustă din cele mai vechi tradiții de iarnă

datini-obiceiuri
Foto: Agroromania

Un festival dedicat tradițiilor și ritualurilor de iarnă din toate colțurile țării noastre va avea loc pe 20 ianuarie, de la 12:00 până la 19:00, pe teritoriul Combinatului Vinurilor de Calitate Mileștii Mici.

Pe lângă prestațiile colorate ale colectivelor și ansamblurilor populare, care ne vor aminti de toate, chiar și de cele mai vechi tradiții de iarnă, programul festivalului promite să bucure și să impresioneze chiar și pe cel mai versat spectator.

# 12:00 – 12:30 – Fanfara Moșilor Crăciun

# 12:00 – 19:00 – Degustarea gratuită a izvarului

# 12:00 – 19:00 – Excursie în cea mai mare colecție de vinuri din lume

# 12:30 – 18:00 -Colective populare de la sud, nord și centru, cu colinde și spectacole

# 15:00 – 15:15 – Parada tradițiilor

# 18:00 – 18:45 – Concert de neuitat alături de Igor CuciucKey-V

Fiecare oaspete va primi în dar câte un pahar din ceramică și va putea degusta câteva tipuri de izvar, și chiar să voteze cea mai bună rețetă! La finalul evenimentului organizatorii vor desemna rețeta câștigătoare și vor da premii în cadrul tombolei ce va avea loc la eveniment.

Biletul la festival va asigura accesul și la o excursie interesantă, unde ghizii vă vor povesti în câteva limbi totul despre colecția unică de 1,5 milioane de sticle, introdusă în Cartea Recordurilor Guiness, dar și alte curiozități despre vinăria Mileștii Mici.

Pe 20 ianuarie, începând cu 11:30 și până la sfârșitul evenimentului, microbuzele marcate cu autocolanta „GERAR FEST” vor porni spre vinăria Mileștii Mici de la cinematograful Gaudeamus.

Prețul pentru călătorie este inclus în costul biletului.

Biletele pot fi procurate de pe afisha.md. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente