Samsung estimează un profit de 14 miliarde de dolari pe ultimul trimestru, cel mai mare din istorie

samsung-estimeaza-un-profit-de-14-miliarde-de-dolari-pe-ultimul-trimestru–cel-mai-mare-din-istorie-1515604511

Samsung Electronics estimează un profit operațional de 14,1 miliarde de dolari pentru perioada octombrie-decembrie 2017, cel mai mare din istorie, scrie Reuters. Rezultatul este cu 64% mai mare față de cel înregistrat în aceeași perioadă din 2016.

Pe de altă parte, acțiunile Samsung au scăzut cu 4% pe bursa de a Seul, deoarece câștigul anunțat este puțin sub estimările analiștilor. De asemenea, veniturile previzionate de către Samsung ar urma să se situeze la 61,6 miliarde de dolari, tot puțin sub estimările experților.

Prin urmare, analiștii cred că veniturile și profitul puțin mai slabe vin din aprecierea wonului, moneda națională a Coreei de Sud, dar și din acordarea de bonusuri în segmentul de semiconductori.

Samsung va lansa în acest an un smartphone cu ecran pliabil. Acesta va avea ecran de 7,3 inchi OLED, care se „împăturește”. Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri din lume.

De asemenea, gigantul coreean este și cel mai mare producător de televizoare la nivel mondial, dar și unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice, conchide libertatea.ro

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente